Nova franšizna poslovnica Fly Fly Travel otvorena je u Valjevu, a očekuje se i dalje širenje mreže
Petak
18.03.2016.
Fly Fly Travel odnedavno ima još jednu poslovnicu u prodajnoj mreži – krajem februara otvorena je franšiza ove turističke agencije u Valjevu.
 

Nakon što je Fly Fly Travel, turistička agencija prepoznatljiva po prodaji avio-karata i aranžmana, svoje poslovanje nedavno proširila u Hrvatsku, otvorena je još jedna poslovnica i u Srbiji. Poslednjeg dana februara počela je sa radom franšiza u Valjevu.

Primalac franšize je Slobodan Beljić, preduzetnik koji je prethodno sedam godina sticao iskustvo u turizmu radeći u turističkim agencijama. – Odlučio sam se za franšizu Fly Fly Travel jer je reč o prepoznatljivom brendu. U manjim gradovima kao što je Valjevo, bez obzira na veliki broj turističkih agencija, ljudi se često odlučuju za najpoznatiji brend koji im uliva poverenje i sigurnost – kaže Beljić zašto je izabrao ovu franšizu i dodaje da mu je najznačajnija pravovremena podrška u radu od davaoca franšize.

Jelena Ristić, zadužena za širenje franšizne mreže u kompaniji Fly Fly Travel, kaže da su zadovoljni dosadašnjim razvojem franšizne mreže. – U narednih mesec dana u planu je otvaranje još jedne franšizne jedinice na teritoriji Srbije. Pored toga, stižu nam konstantno upiti zainteresovanih za franšizu iz Slovenije i Hrvatske – kaže Ristić.


Vesna Lapčić
saradnik