Nove franšize za španski lanac

Svaki Naturhouse centar ima besplatno savetovalište. Na osnovu razgovara sa dijetetičarima, klijentima se propisuje individualni plan ishrane. Preparate ili dodatke ishrani koje bi trebalo da koriste tokom dijete, klijenti kupuju u samom Naturhouse centru.
Petak
10.06.2016.
Naturhouse, lanac specijalizovan za prodaju dijetetskih preparata i savetovanje o zdravoj ishrani, franšiznu mrežu odnedavno širi i na Malti.
 

Ulaskom na ovo tržište, jedan od najuspešnijih španskih franšiznih sistema, povećava svoje prisustvo na 30 zemalja. Kako se navodi u zvaničnom saopštenju, kompanija je potpisala ugovor o master franšizi, tako da će za razvoj poslovanja na tržištu Malte biti zadužena lokalna kompanija Nifra SRL. Primalac master franšize se obavezuje da će u narednih sedam godina otvoriti 15 Naturhouse centara za zdravo mršavljenje.

Španska kompanija u franšiznoj mreži trenutno ima 2.123 centra, a prema planovima za ovu fiskalnu godinu, trebalo bi da otvori bar još 17 poslovnica širom sveta. Od zemalja ovog regiona, centre za zdravo mršavljenje Naturhouse za sada ima u Hrvatskoj i Sloveniji. Nove partnere i primaoce master franšize traže, pak, i u ostalim zemljama regiona.


NAJČITANIJE

Definicija franšizinga /12.10.2012.

Franšiza je oblik saradnje između nezavisnih preduzetnika. Davalac franšize nudi svoj "know-how" i brend, a zauzvrat naplaćuje naknadu od primalaca franšize, koji tom naknadom stiču pravo i mogućnost da koriste dokazanu poslovnu ideju.

Franšizne asocijacije /26.11.2014.

Cilj franšiznih asocijacija jeste popularizacija i promocija franšizinga, rad na uspostavljanju transparentnosti, regulaciji i implementaciji opšte prihvaćenih etičkih standarda franšizinga. U većini zemlja sa razvijenim franšizinim tržištem, najveći broj kompanija davalaca franšiza učlanjeno je u nacionalne franšizne asocijacije.

Prilika za biznis s malom investicijom /26.12.2023.

Mobile Outfitters, američka franšiza specijalizovana za usluge zaštite i stilizovanja mobilnih telefona kvalitetnim folijama, nastavlja širenje svoje mreže i nudi mogućnost pokretanja biznisa za svega pet hiljada evra.

Perionica veša kao siguran biznis /27.07.2020.

LG Laundry Lounge, lanac samouslužnih perionica veša, uskoro će dobiti nove franšizne jedinice u Ljubljani, Pragu i Skoplju. Davalac franšize, uz to, savetuje svoje primaoce da se u vreme COVIDa-19 obavezno pridržavaju i određenih pravila.

Mesto gde se sreću nauka i zabava /01.11.2023.

„Naučna kuhinjica“ je jedinstven koncept edukativnih radionica koje pružaju deci priliku da istražuju, eksperimentišu i stiču znanja iz sveta prirodnih nauka na zabavan i kreativan način. Šta je potrebno za pokretanje franšize?