U Staroj Pazovi McDonald’s restoran je otvoren u sklopu benzinske pumpe Petrol
Ponedeljak
11.07.2016
McDonald’s nastavlja da se širi u Srbiji. Nedavno je otvoren restoran u Staroj Pazovi, a u narednom periodu se očekuje otvaranje novih restorana u Beogradu.
 

Jedna od McDonald’s-ovih strategija jeste i otvaranje restorana na benzinskim stanicama, što su nedavno učinili u Staroj Pazovi u saradnji sa kompanijom Petrol. Na renoviranoj pumpi Petrol otvoren je 25. McDonald’s restoran u Srbiji. – Investicija u ovaj objekat iznosi više od milion evra. Otvaranjem restorana obezbedili smo siguran posao za 40 radnika i na taj način direktno i aktivno učestvujemo u ekonomskom razvoju opštine Stara Pazova, a veoma nam je drago što ovaj restoran otvaramo u opštini koja se vezuje za visoko razvijeni preduzetnički duh – izjavio je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s u Srbiji.

Prvi McDonald’s restoran u Staroj Pazovi, a peti u Vojvodini, ukupno ima 140 sedećih mesta, otvorenu kao i zastakljenu baštu, deo ponude iz McCafea, kao i McDrive. Restoran u Staroj Pazovi primenjuje i sada već dobro poznati „Made for You“ koncept služenja hrane. „Made for You“ podrazumeva da kada gost poruči hranu, osoblje u kuhinji odmah počinje da priprema njegovu porudžbinu, zavaljujući čemu gost dobija još svežiji obrok, pripremljen baš za njega.

U narednom periodu, najavljuju iz kompanije, McDonald’s će otvoriti nove restorane u Beogradu. Jedan od njih biće smešten, kako je ranije najavljeno, u Retail Parku Borča.


Helen Doron franšízant
Vesna Lapčić
Novinar