20.07.2016

Accor hotels by Orbis AccorHotels

Pridružite nam se i osetite snagu grupacije!

Proširite sopstveno poslovanje uz našu franšizu!

Orbis Group je hotelska grupa s dugogodišnjim iskustvom, koja je svoje ime i mrežu gradila na hotelijerskom tržištu Poljske. Godine 2000. priključili smo se hotelskom lancu Accor – najvećem svetskom operateru hotela, koji upravlja mrežom od preko 4.000 objekata širom sveta i primalac smo master franšize za 16 zemalja Centralne, Istočne i Jugoistočne Evrope. Zahvaljujući dobroj praksi i standardima preuzetim od našeg partnera, postali smo lider u Poljskoj, a potom i jedan od glavnih igrača u hotelskoj industriji u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Orbis Group ima više od 100 hotela širom Centralne, Istočne i Jugoistočne Evrope, sa preko 18.900 soba, koji posluju pod osam prepoznatljivih brendova: Sofitel (4 hotela), Novotel (21), Mercure (33), M gallery (2), Pullman (1), Ibis (31), Ibis Styles (7) i Ibis Budget (9).

Prisutni smo u devet zemalja: Poljskoj, Mađarskoj, Češkoj, Rumuniji, Bugarskoj, Letoniji, Litvaniji, Makedoniji i Slovačkoj. Sada želimo prisustvo i u ostalih sedam zemlja za koje posedujemo master prava: Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Estoniji, Moldaviji, Crnoj Gori, Sloveniji.

Orbis

Spojite međunarodno iskustvo s poznavanjem lokalnog tržišta

Znamo da uspešno upravljanje hotelom u promenljivim tržišnim uslovima predstavlja veliki izazov. Poslovne ciljeve, međutim, lakše ćete dostići ako se oslonite na iskustvo jakog partnera. Ulazak u Orbis Group omogući će vam i da brže ostvarite svoje poslovne planove. Od nas ćete dobiti sve što je potrebno kako biste investiciju što pre povratili i povećali profitabilnost poslovanja. Saradnja sa grupom Orbis je prilika da iskoristite jedinstveni know-how, spajajući poznavanje lokalnog tržišta sa svetskim iskustvom i vrednostima koje već 45 godina gradi i promoviše grupa Accor.

Iskoristite stručnost i iskustvo u poslovanju

 • Podrška stručnjaka

  Naš tim savetnika i stručnjaka stoji vam na raspolaganju. Njihovo znanje i iskustvo po svim pitanjima upravljanja hotela pomoći će vam u donošenju važnih poslovnih odluka.

 • Garancija kvaliteta proizvoda i usluga

  Preduzeli smo sve mere kako bismo dostigli zadovoljavajući stepen usluge i kvaliteta proizvoda. Primena ovih procedura omogućiće da gosti uvek budu zadovoljni ponudom vašeg hotela.

 • Optimizacija troškova poslovanja

  Dobićete sva znanja o optimizaciji troškova poslovanja i izgradnji i modernizaciji hotela. Analiziraćemo ponude na tržištu i predložiti najpovoljnije cene proizvoda i usluga.

Orbis

Povećajte sopstvene prihode

 • Jak marketing i promocija usluga

  Delotvorne marketinške kampanje i povereni standardi brenda Accor omogućiće vam da brzo proširite krug zadovoljnih gostiju.

 • Rezervacioni sistem TARS

  Uz svetski sistem rezervacija TARS svakako ćete povećati prodaju. U našim hotelima, 47,3% svih rezervacija ostvarenih u 2011. godini, generisane su kroz ovaj sistem.

 • Potencijal online kanala distribucije

  Iskoristite mogućnost da promovišete svoj hotel koristeći međunarodne i domaće online prodajne kanale.

 • Međunarodni program lojalnosti Le Club

  Samo u Poljskoj, primera radi, ovaj program redovno koristi više od 180 hiljada članova, gostiju naših hotela.

Orbis

Stvorite najbolje mesto za rad

 • Podrška u procesu zapošljavanja

  Naša podrška u procesu regrutacije osoblja omogućiće vam da zaposlite kandidate s najvećim profesionalnim potencijalom. Na raspolaganju su vam i baze podataka, u koje na godišnjem nivou uđe 250 hiljada prijava.

 • Obuka za osoblje

  Svim zaposlenima omogućen je pristup programima obuke hotelske grupe Orbis, kojima će poboljšati svoje stručne kvalifikacije. Pored toga, mogu da iskoriste priliku da pohađaju kurseve u najbližoj Accor-ovoj Akademiji.

 • Motivacioni programi

  Pomoći ćemo vam i pri izboru najboljeg motivacionog programa, kako bi vaši zaposleni povećali radnu efikasnost i bili maksimalno zadovoljni na poslu

Orbis Orbis

Iskoristite licencu za uspeh!

Znamo i razumemo specifičnosti hotelskog tržišta, a naše znanje je rezultat bogatog iskustva u vođenju sopstvenih hotelskih objekta. To našu ponudu čini prilikom bez premca.

Izaberite jedan od međunarodnih brendova grupacije Accor i pridružite se najvećem lancu hotela u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Dovoljna su 3 koraka:

Postojeći hotel Novi hotel

1. Predstavljanje osnovnih informacija o franšiznim brendovima grupacije Accor i koristima saradnje

1. Predstavljanje osnovnih informacija o franšiznim brendovima grupacije Accor i koristima saradnje

2. Predstavljanje podrške u oblastima prodaje, marketinga, distribucije i IT-ja, kao i provera objekta – utvrđivanje mogućih prilagođavanja željenim standardima grupacije Accor.

2. Predstavljanje podrške u oblastima prodaje, marketinga, distribucije i IT-ja, kao i deteljna tehnička podrška, koja će omogućiti da novi hotel posluje po svim standardima brendova grupacije Accor.

3. Priprema i potpisivanje potrebnih franšiznih dokumenata i dogovor o procesu integracije hotela u brendirani lanac.

3. Priprema i potpisivanje potrebnih franšiznih dokumenata i dogovor o procesu integracije hotela u brendirani lanac.

Izaberite prepoznatljivost i postanite naš partner!

Želite da saznate više o brendovima grupacije Accor? Popunite kontakt formu ili nam pišite (malgorzata.morek@accor.com)! Molimo da nam pišete na engleskom jeziku.

Contact information
First and last name *
Company *
City *
Phone *
E-mail *
Does your company have a hotel? *
Your questions or comments
If you see this, leave this form field blank

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank