21.11.2016

Seminar o franšizingu krajem novembra u Beogradu

U subotu, 26. novembra, u okviru multikongresa Serbian Visions 2016, održaće se seminar pod nazivom „Franšizing – ključ uspeha u kriznim vremenima“.

Seminar o prednostima i potencijalima franšiznog poslovanja organizuje Privredna komora Srbije, a održaće se u subotu 26. novembra u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, od 12 do 14 časova.

Serbian Visions 2015, Franšizing Fot. Serbian Visions 2015

Seminar je namenjen svima koji žele da saznaju više o franšiznom vidu poslovanja

Foto: Sa prošlogodišnjeg seminara o franšizingu

Učesnici seminara moći će da saznaju kako funkcioniše franšizing, kako deluje u modernim poslovnim strukturama, zašto je franšizing jedan od pravaca ekonomskog razvoja Srbije, kakve su mogućnosti za proširenje poslovanja kod privrednih društava kroz franšizu, kako kreirati franšizni koncept, kako se pravno reguliše franšizing u Srbiji i u svetu, šta je Srbiji potrebno za razvoj franšizinga...

Seminar je namenjen svima koji žele da saznaju više o ovom vidu poslovanja – studentima, nezaposlenima, preduzetnicima koji su zainteresovani za nova ulaganja ili koji započinju svoje poslovanje, preduzetnicima koji žele da prošire i transformišu svoje poslovanje, pravnim licima koja su zainteresovana za rast i razvoj svog poslovanja putem franšize, institucijama koje su franšizno poslovanje prepoznale kao jak agregat zapošljavanja, konsultantima u malom preduzetništvu, bankama koje prate trendove u preduzetništvu i prilagođavaju se potrebama svojih klijenata.

Govornici na seminaru biće Marica Vidanović, savetnik u Centru za bilateralnu saradnju Privredne komore Srbije i Igor Bogojević, direkor kompanije Profit system Adriatic.

Ulaz je slobodan, broj mesta je ograničen.

Seminar o franšizingu krajem novembra u Beogradu

Dosad nije bilo komentara na članak. Nek Tvoj bude prvi.

Forum 61 teme, 102 komentara

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank