Pametna auto-perionica otvorena u Zagrebu

Cammeo planira da auto-perionicu Smartwash ponudi i kroz franšizu i koncept proširi širom Hrvatske
Četvrtak
24.11.2016
Hrvatska taksi kompanija Cammeo odskora razvija novi koncept – pametnu auto-perionicu Smartwash.
 

Prva perionica ove vrste i pod brendom Smartwash otvorena je sredinom oktobra u okviru zagrebačkog Bundek centra. Kako kažu u kompaniji Cammeo, vlasnici automobila će od sada po vrlo povoljnim cenama moći da koriste usluge kompletnog pranja automobila (spoljašnje, unutrašnje, hemijsko), dok će se pri radu koristiti samo ekološki prihvatljivi proizvodi.

Kako bi, međutim, opravdali naziv „pametne auto-perionice“, iz kompanije Cammeo najavljuju skoru implementaciju aplikacije za korisnike pametnih uređaja, pomoću koje će moći unapred da naruče uslugu pranja, rezervišu termine i prate status naručene usluge. – Naše dugogodišnje iskustvo u prevozničkoj delatnosti i održavanje velike flote vozila omogućilo nam je sticanje vrednog iskustva koje sada možemo da ponudimo i drugima i omogućimo im značajne uštede vremena i novca – kaže generalni direktor Cammeo Grupe Vladimir Minovski.

Treba pomenuti da sama Cammeo grupa u svojoj taksi floti ima 400 automobila, a stečeno iskustvo ne odnosi se samo na prevozničku delatnost, već i na model poslovanja koji razvijaju od 2014. – franšizing. Za ove dve godine, franšizne partnere, kao samostalne taksi prevoznike koji rade u sistemu Taxi Cammea, kompanija je pronašla u devet gradova Hrvatske – Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Čakovcu, Koprivici, Belom Manastiru, Šibeniku, Vukovaru i Splitu.

Kako najavljuju, franšizu sada žele da razviju i za auto-perionice Smartwash.

Osim Zagreba, franšizu ćemo širiti i na druge gradove, a posebno nas raduje što ćemo time, pored aktuelnih projekata – Taxi Cammea i Taxi Akademije – otvoriti i dodatne mogućnosti za zapošljavanje – kaže Vladimir Minovski.


Profil kobiety
N.B.

POGLEDAJTE ČLANKE

Pressto stiže u Češku /01.12.2017

Posle tržišta Bliskog istoka, južne Azije i Afrike, španski lanac za negu tekstila Pressto ulazi u novu fazu međunarodnog razvoja – fokus se premešta na tržišta Evrope.

Spremite se za Pressto /09.10.2017

Pressto, španski lanac za hemijsko čišćenje i druga specijalizovana čišćenja, sa više od 500 franšiznih poslovnica jedan je od najvećih franšiznih sistema na svetu, rangiran i na listi Top 100 najuspešnijih franšiza. Primaoca master franšize sada traži i u ovom regionu.

Preduzetnik s dušom /19.12.2017

Zašto je primalac franšize najvažnija karika za uspešan franšizni odnos, ko je idealan franšizni partner Čuvara sjećanja i kakvi su uslovi saradnje, otkriva začetnica koncepta Elizabeta Planinić

Pomoć pod jednim krovom /20.12.2017

Češki franšizni sistem EXTRA Services je „pod jednim krovom“ objedinio različite usluge za održavanje doma – popravke, selidbe, čišćenje. Poslovanje će širiti i van granica matičnog tržišta. Šta nude potencijalnim partnerima?

Pressto master franšiza /27.07.2017

Pressto nudi ekskluzivnu master franšizu za zemlje Balkana (zemlje bivše Jugoslavije) za period od 10+5 godina (10 incijalnih i 5 godina opcionog produženja) uz koju primalac master franšiza ima ekskluzivno pravo da razvija Pressto brend, da širi i upravlja sopstvenom i franšiznom mrežom Pressto perionica. Primalac master franšiza dobija ne samo pravo na ime i podršku velikog brenda, već i akumulirano znanje o vođenju posla.

POGLEDAJTE JOŠ ČLANAKA

POPULARNO NA FORUMU

pogledajte još na forumu