28.02.2017

TRAFIKA - prezentacija sistema

Da li ste u potrazi za novim poslovnim izazovom? Komunikativni ste i uživate u radu sa ljudima? Želite samostalno da radite i imate sopstveni lokal? Ako ste na sva pitanja odgovorili sa "da", pozivamo Vas da razmislite o franšizi "Trafika" i time postanete deo franšizne mreže GrafArta.

Franšiznim konceptom nudimo prenos kompletnog modela poslovanja, uključujući brend, obuku, logistiku, podršku i pomoć u vođenju biznisa po našim principima i standardima. Radite sa nama i uz nas ali pravno nezavisno, jer ste kao primalac franšize i dalje vlasnik svog biznisa i imate nezavisnosti u upravljanju poslom. Potpisivanjem ugovora sa lancem "Trafika" ulazite u jednu od najvećih franšiznih mreža trafika u Srbiji!

Trafika

Šta su "Trafike"?
U „Trafikama“ kupci mogu da dobiju mnogo toga na jednom mestu. U ponudi su razni trgovački artikli: duvan (cigarete, prateći asortiman i pribor....), alkoholna pića, slatkiši, igračke (Skylanders-e....), igre i oprema za igre (karte, kockice, igrice za PC i konzole...), osveženja (sladoled i hladna bezalkoholna pića, pivo), topli napici (tradicionalna kafa i instant kafa iz automata za poneti), hrana i pelet za kućne ljubimce... Ponudu smo još proširili i sada imamo još i Villager i Einhell alate za hobi majstore, alate za kuću i baštu, Summer Escape i Intex bazene, Garmin navigacije i fitnes satove, opremu za bebe, Cadac roštilje i gasnu opremu, Bear Grylls opremu... Da ne zaboravimo drveni pelet u vrećama, kao sve popularniji ogrev. Imamo i jedinstvenu ponudu parfema sa feromonima i za muškarce i za žene. Nudimo, takođe, i sve što je potrebno za pakovanje poklona – ukrasni papir, ukrasne kese i čestitke.

Trafika

Poznati smo, posebno, i kao idealno mesto za ljubitelje stripa – u ponudi su svi stripovi izdavača „Veseli četvrtak“ koji zastupa poznate serije izdavača Bonelli Comics (Zagor, Mister No, Dylan Dog...), ali i stripovi izdavača Darkwood i Makart (Konan, Hulk, Srebrni letač, Hogar, Ledeno Doba....). Ljubitelje stripova u „Trafikama“ očekuju mnoge pogodnosti – mogu se učlaniti i u klub „Veseli četvrtak“ i dobijati popuste kao redovni kupci, itd.
Pored stripova, imamo i veliku ponudu udžbenika za osnovnu školu i knjiga izdavača Laguna, Evro Giunti, Plato, Stubovi kulture..., i to po istim cenama kao u knjižarama.

Trafika

Pružamo široku lepezu usluga: Dopune za sve pripejd kartice operatera u Srbiji (MTS, Telenor i VIP); dopune za sve vrste Bus Plus kartica kao i prodaju samih kartica (osim personalizovanih); dopune za QVoucher sistem plaćanja na Internetu; EVENTIM karte za događaje (koncerti, dešavanja...); NOVO: prijem i otprema paketa preko kurirske službe Daily Express (Dexpress) - za zemlju i inostranstvo, vrednosne pošiljke i pošiljke sa otkupninom. Dodatno, sada nudimo i gift odnosno "poklon" kartice - GiftOnCard (kartice koje se mogu nekome pokloniti umesto novca ili predmeta – dođete u „Trafiku“, odaberete karticu, dopunite je željenom sumom i jednostavno tu karticu poklonite. Tipičan primer je Delta City kartica).

Kroz godine iskustva zaokružili smo i testirali jedinstven trgovačko-uslužni koncept, i sada i vama nudimo "Trafika" franšizu!

Šta sve nudimo u sklopu franšize "Trafika"

 • O našem trošku vršimo opremanje lokala po našim standardima - tako da lokal odgovori i na estetske ali i na zahteve energetske efikasnosti:
  • Unutrašnji i spoljni osvetljeni znaci,
  • Posteri,
  • Know-how za energetski efikasno upravljanje "Trafikom"
  • obezbeđujemo fiskalnu kasu i svu ostalu neophodnu tehničku opremu (nadzor, računari...),
 • "Punimo" robom lokal. Sva roba i usluge su naša briga - vršimo pregovore sa dobavljačima i dostavljanje; Proizvodi odnosno artikli ostaju u "našem vlasništvu" - promet se uplaćuje na naš račun (kroz našu fiskalnu kasu), a Vi zarađujete ostvarujući udeo u ostvarenoj RUC (razlika u ceni) odnosno u zaradi (koja se obračunava kada se odbiju svi zajednički troškovi poslovanja);
 • Pomažemo da se dostigne BEP (break even point) već od prvog dana poslovanja - pokrićemo eventualni minus iz tekućeg poslovanja u prvih par meseci (BEP se inače dostiže za 2-6 meseci!)
 • Brinemo o marketinškim aktivnostima
 • Pružamo i druge vidove podrške prodaji i poslovanju, kao što su:
  • Promocije i promotivne prodajne akcije
  • Optimizovanje lagera i prodaje, prilagođavanje lagera specifičnim potrebama lokalnog tržišta
  • Savetovanje u organizaciji "Trafike"
 • Uvek vam je na raspolaganju pomoć naših regionalnih menadžera
 • Pratimo zakonodavstvo i obaveštavamo vas o zahtevima i promenama
 • Organizujemo obuku, kako bi i Vi i Vaše zaposleni bi radili u skladu sa zakonima i standardima mreže
 • Organizujemo obuku za različite standarde u prodaji, uključujući poznavanje aktivne prodaje
 • ...

Koje su prednosti ulaska u lanac "Trafika"?

Mnogostruke. Sa našom franšizmo poslujete pod imenom koje je već poznato. Samim tim već imate manji rizik poslovanja. Dalje, kompletna briga o asortimanu je - na nama. Veličinom mreže obezbeđujemo najbolje uslove kod dobavljača a atraktivnošću mreže omogućujemo asortiman koji se stalno unapređuje. Time mreži - i vama - omogućujemo da budete konkurentiji od drugih, i ponudom i cenom. Dodatno, setom usluga koje smo omogućili vam omogućavamo da ostvarite i dodatnu zaradu, ali i da kupce privučete jedinstvenim spojem trgovine i usluga.

Pružamo stalnu podršku u poslovanju - niste sami u poslovanju. Samo jedan primer: naši pravnici prate zakonske promene i novine i pomažu Vam da uvek budete u skladu da propisima i izbegnete nepravilnosti, a time i kazne.

Šta očekujemo od Vas?

 • Da se maksimalno posvetite kupcima. Ne postoji sistem koji je sam po sebi dovoljan - ključ "pobede" je u vaši rukama, odnosno na vama je da radom, zalaganjem i odnosnom učinite "Trafiku" izborom za kupce. Od Vašeg rezultata i zalaganja zavisi i vaš i naš rezultat.
 • Očekujemo da posedujete sopstveni lokal na dobroj lokaciji. Izuzetno, razmotrićemo i one kandidate koji imaju lokal u zakupu, ali je vlasništvo - značajna prednost.
 • Ukoliko već poslujete u branši trgovine - nema problema, naprotiv. Nastojaćemo da vaš postojeći asortiman "ukopimo" u asortiman "Trafike" i time obogatimo vašu postojeću ponudu.
 • Da posedujete registrovano privredno društvo
 • Da posedujete dovoljno sredstava za poslovanje - imajte u vidu da su troškovi poslovanja (plate, režije...) na vama.

Zainteresovani ste?

Molimo vas da popunite formu ispod. Podaci iz forme dostavljaju se isključivo Grafart i biće korišćeni isključivo u cilju inicijalne evaluacije vaše aplikacije za franšizu "Trafika". Ukoliko se vaš profil podudara sa potrebama franšizne mreže "Trafika", kontaktiraćemo Vas na telefon naveden u formi (molim vas zato da pažljivo unesete broj telefona i e-mail!) i poslati vam na e-mail "Obrazac za nove lokacije", koji ćete nam potom vratiti, skupa sa par fotografija lokacije. Ukoliko se "podudaramo", stupićemo u kontakt i započeti direktne razgovore o saradnji.

Osnovni podaci o kandidatu
Ime i prezime: *
Mesto: *
Broj telefona: *
E-mail: *
Osnovni podaci o lokaciji
Da li je lokal u kome želite da poslujete u Vašem vlasništvu ili je u zakupu? *


Unesite tačnu adresu lokacije (ulica, broj, mesto):
Opišite lokal (površina, struktura, komunalna opremljenost...):
Opišite okruženje (stambeni ili poslovni kvart, zona grada... Ima li značajnih ustanova u blizini, stanica gradskog prevoza, tržnih centara, itd.):
Podaci o statusu i poslovnom iskustvu kandidata
Selektujte (sve) opcije koje najbolje opisuju Vaš status: *

Selektujte (sve) opcije koje Vas najbolje opisuju: *
Zašto Vam se dopada ideja pristupanja franšizi Trafika? *
Koji deo asortimana Trafike Vam se najviše dopada? *
Dodatna pitanja i/ili komentari
Napišite ako imate pitanja za nas ili navedite dodatne informacije o sebi
If you see this, leave this form field blank

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank