17.03.2017

Novo tržište za „Malca genijalca“

Škola mentalne aritmetike „Malac genijalac“ otvorena je nedavno i u Mađarskoj – to je treće tržište u regionu na kom posluje ovaj franšizni sistem.

Nakon Srbije i Bosne i Hercegovine, „Malac genijalac“, škola mentalne aritmetike, počela je sa radom i na teritoriji Mađarske. U Mađarskoj će franšiza poslovati pod nazivom Kis Zseni, što je zapravo prevod sintagme Malac genijalac na mađarski jezik. – Nakon nastave na mađarskom, koju je „Malac genijalac“ organizovao u školi u Subotici, javila se logična mogućnost da se delatnost proširi i na susednu Mađarsku. Pozitivna iskustva iz Subotice presudno su uticala na donošenje ovakve poslovne odluke – objašnjava Vladimir Novicki, vlasnik franšiznog koncepta „Malac genijalac“.

Malac genijalac, mentalna aritmetika Fot. Malac genijalac

Malac genijalac:
Škola mentalne aritmetike otvorena je i u Segedinu

Vladimir Novicki je sa partnerom iz Mađarske osnovao kompaniju koja je, zapravo, primalac master franšize za tu zemlju. Prvu školu mentalne aritmetike otvorili su samostalno u Segedinu. – Nakon startovanja i upisa prve generacije polaznika, očekujemo otvaranje novih centara, a mreža će se širiti kroz franšizu – objašnjava Novicki.

Mentalna aritmetika i računaljka abakus predstavljaju, prema njegovim rečima, novinu na mađarskom tržištu te su očekivanja optimistična, imajući u vidu i popularnost koju je ova franšiza za kratko vreme stekla u Srbiji.
Nedostatak konkurencije svakako daje početnu prednost, ali, s druge strane, biće potreban dodatni marketinški napor kako bi se program u dovoljnoj meri prezentovao na novom tržištu – dodaje Novicki.

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank