Tržište pizza vrhunske kvalitete još uvijek nije zasićeno. Pizza Firenze u tome vidi svoju šansu.

Raffaele Madeo, predsjednik grupacije Pizzaman International, na Sajmu franšiza, financijskih i konzultantskih usluga u Opatiji
Ponedeljak
24.04.2017
Nakon Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, Green Motion, ekološki orijentisana rent-a-car franšiza, ulazi na teritoriju Slovenije.
 

Britanski Green Motion je nedavno saopštio da su potpisali ugovor o master franšizi sa slovenačkim preduzetnicima Janezom Velkavrhom i Zoranom Zanoskim, koji već imaju iskustva u rent-a-car poslovanju, budući da su do sada bili vlasnici lokalne rent-a-car agencije. Ričard Louden, osnivač i direktor kompanije Green Motion, izjavio je da je reč o preduzetnicima koji imaju neophodne veštine, koji su posvećeni i motivisani te je uveren da će Green Motion, uz njihovo zalaganje, postići uspeh u Sloveniji.

Slovenija je 28. zemlja u kojoj je Green Motion započeo poslovanje, a od zemalja ove regije, prisutan je i u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, takođe, kroz franšizni model poslovanja.

Britanska kompanija ove godine slavi deceniju poslovanja i njena glavna karakteristika je što naglasak stavlja na rentiranje automobila sa smanjenom emisijom štetnih gasova. Franšizno širenje mreže su započeli 2011, a prva franšizna poslovnica otvorena je u Meksiku.


Profil kobiety
V.L.

POPULARNO NA FORUMU