21.06.2017

Novi gradovi na franšiznoj mapi

Mreža turističke kompanije Fly Fly Travel proširena je za još dve franšizne jedinice. Poslovnice su otvorene u Kruševcu i Zrenjaninu.

Iskusni preduzetnik Zoran Stojanović postao je nedavno primalac franšize Fly Fly Travel i otvorio agenciju za prodaju avio-karata i turističkih aranžmana u Zrenjaninu. Smatra da postoji veliki potencijal za dalji razvoj mreže u tom regionu. – Tragajući za poslovnom idejom i to baš franšizom, naišao sam na sajt Franchising.rs i video da Fly Fly Travel daje franšizu, što me je zaista oduševilo. Brend je prepoznatljiv, oduvek su mi se dopadali i jako su me zaintrigirali kada sam pročitao franšiznu ponudu – priča Stojanović.

Fly Fly Travel, Zrenjanin Fot. Fly Fly Travel - Poslovnica u Zrenjaninu

Fly Fly Travel u ovom trenutku ima 11 franšiznih poslovnica u Srbiji. Najnovije su otvorene u Kruševcu i Zrenjaninu.

Iako je iz Stare Pazove, Stojanović je odlučio da franšizu otvori u Zrenjaninu jer smatra da Fly Fly Travel u ovom gradu sa 70 hiljada stanovnika, odnosno, 130 hiljada sa okolinom, ima potencijal da dobro posluje. On ističe da su se smestili na odličnoj lokaciji, na samom šetalištu, te da su zadovoljni što su izabrali prepoznatljiv brend. – Uz kvalitetne zaposlene, to su tri ključna faktora za postizanje uspeha – kaže on.

Pošto je već imao iskustva u nekoj vrsti franšizinga, budući da je godinama bio regionalni partner kompanije Telenor, misli da može i lično da doprinese daljem razvoju ove franšize. – Fly Fly Travel brzo napreduje i brzo se razvija i moja ideja je da, ukoliko za to bude bilo prostora, i sam otvorim još neku franšizu, što sam odmah i predočio davaocima. Mislim da je i samim davaocima lakše da rade sa manje partnera, što pokazuje i moje ranije iskustvo. Kada sam počinjao saradnju sa Telenorom, bilo nas je 50 partnera, na kraju je ostalo 11 koji su pokrivali čitavu Srbiju – objašnjava Stojanović.

Osim u Zrenjaninu, Fly Fly Travel je franšiznu poslovnicu nedavno dobio i u Kruševcu. Nalazi se u Ulici Čolak Antina 29.

Fly Fly Travel, Kruševac

Foto: Fly Fly Travel – Poslovnica u Kruševcu

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank