Taxi Cammeo / Preduzetnici koji se pridruže Cammeo brendu mogu da očekuju i veću zaradu i povećanje obima posla
Četvrtak
22.03.2018
Taksi prevoznik Cammeo, koji je svoju franšiznu mrežu do sada razvijao u Hrvatskoj i Sloveniji, počinje u aprilu poslovanje u Beogradu.
 

Hrvatski taksi prevoznik Cammeo već je prisutan u 30 gradova u Hrvatskoj i Sloveniji, a svoju mrežu razvija i kroz franšizu – što će biti slučaj i u Beogradu. – Pošto je, međutim, Beograd ograničio broj taksi vozila, to znači da će partneri kompanije Cammeo biti isključivo samostalni preduzetnici s taksi licencom, s kojima ćemo sklopiti franšizne ugovoreKao i svi primaoci Cammeo franšize, i partneri u Beogradu mogu da računaju na našu tehničku podršku, pored toga što preuzimamo i obaveze oko organizovanja kol-centra i prodaje usluge, a pogodnost je i što obezbeđujemo i finansiramo nabavku novih vozila. Zauzvrat, zadržavamo određeni procenat od poslovanja primaoca franšize – objašnjavaju u kompaniji Cammeo kako, u suštini, funkcioniše franšizna saradnja.

Davalac franšize obezbeđuje i moderan softverski sistem zasnovan na GPRS tehnologiji – Taxi Navigator – koji, kako objašnjavaju, olakšava komunikaciju između kol-centra, taksiste i korisnika usluge.

– Taxi Navigator je informatički sistem za upravljanje taksi kompanijom. Sistem objedinjuje više segmenata – modernu aplikaciju za korisnike IPhone i Android uređaja, kol-centar, to jest, čitav sistem primanja poziva, dispečiranja vozila i uživo praćenje usluga, ali i mobilnu aplikaciju za vozače, kao i sistem za upravljanje poslovanjem s integrisanim analitičkim i operativnim mogućnostima. Sistem objedinjuje i automatske izveštaje, upravljanje flotom, redovno se ažurira i dopunjuje najnovijim tehnološkim dostignućima – objašnjavaju u ovoj kompaniji.

Taxi Navigator, zapravo, predstavlja „sublimiran“ know-how Cammea, a njegovu vrednost su, kako kažu u kompaniji, prepoznale brojne firme – od Nemačke do Katara. Danas ga koristi gotovo 13.000 taksi vozila koja nisu deo Cammeo flote. – Zbog svog kvaliteta i svih svojih mogućnosti, Taxi Navigator se aktivno prodaje na tržištu. U Srbiji ga već koristi oko hiljadu taksista – kažu u kompaniji Cammeo.

Osim pomenutih benefita, primaoci Cammeo franšize prolaze i kroz obuku, pohađajući Taksi akademiju – obrazovni program koji organizuje i u potpunosti finansira Cammeo. – Tokom obuke prevoznici se pripremaju za posao koji ih očekuje. U izradi našeg programa učestvovali su saobraćajni stručnjaci i psiholozi i prilagođen je svakodnevnim izazovima ovog posla – kažu u kompaniji Cammeo.

Veruju da, zahvaljujući svemu navedenom, preduzetnici koji se pridruže Cammeo brendu mogu da očekuju i veću zaradu, odnosno, povećanje obima posla.

U kompaniji Cammeo kažu da se oni vode time da njihova usluga treba da bude jeftina i kvalitetna. – Telefonom, ili sa samo dva klika, uz pomoć „pametnih“ telefona, klijent naručuje vozilo. Nekoliko minuta kasnije, na adresu dolazi čisto, uredno, pouzdano i novo vozilo, uniformisani vozač otvara vrata i vozi klijenta u željenom pravcu. Plaćanje vožnje, čiju cenu putem aplikacije unpared možete pouzdano znati, možete izvršiti u samom vozilu ili pak putem iste aplikacije, bez keša ili kartice na licu mesta. Ovo je usluga i komfor koju želimo da pružimo Beograđanima – kaže Branko Čučković, direktor Cammeo sistema u Srbiji.

Cammeo je poslovanje započeo 2006. u Rijeci. Četiri godine kasnije otvara i predstavništvo u Osijeku gde su i počeli da razvijaju franšizni projekat.


Taxi Cammeo /
Profil kobiety
V.L.

POGLEDAJTE ČLANKE

Pressto stiže u Češku /01.12.2017

Posle tržišta Bliskog istoka, južne Azije i Afrike, španski lanac za negu tekstila Pressto ulazi u novu fazu međunarodnog razvoja – fokus se premešta na tržišta Evrope.

Spremite se za Pressto /09.10.2017

Pressto, španski lanac za hemijsko čišćenje i druga specijalizovana čišćenja, sa više od 500 franšiznih poslovnica jedan je od najvećih franšiznih sistema na svetu, rangiran i na listi Top 100 najuspešnijih franšiza. Primaoca master franšize sada traži i u ovom regionu.

Novo tržište za LG Laundry Lounge /14.07.2017

LG Laundry Lounge, samouslužne perionice, u proteklih nekoliko godina započele su poslovanje kroz franšizu u nekoliko zemalja, a od sredine jula i u Crnoj Gori.

Preduzetnik s dušom /19.12.2017

Zašto je primalac franšize najvažnija karika za uspešan franšizni odnos, ko je idealan franšizni partner Čuvara sjećanja i kakvi su uslovi saradnje, otkriva začetnica koncepta Elizabeta Planinić

Pressto master franšiza /27.07.2017

Pressto nudi ekskluzivnu master franšizu za zemlje Balkana (zemlje bivše Jugoslavije) za period od 10+5 godina (10 incijalnih i 5 godina opcionog produženja) uz koju primalac master franšiza ima ekskluzivno pravo da razvija Pressto brend, da širi i upravlja sopstvenom i franšiznom mrežom Pressto perionica. Primalac master franšiza dobija ne samo pravo na ime i podršku velikog brenda, već i akumulirano znanje o vođenju posla.

POGLEDAJTE JOŠ ČLANAKA

POPULARNO NA FORUMU

pogledajte još na forumu