09.10.2012

Kako se oglašavati na Portalu

Informacije o oglašavanju na portalu Franchising.rs: za franšizne sisteme i ostale oglašivače

Franchising.rs je regionalni internet portal sa fokusom na franšizinom poslovanju u Adrija regionu - regionu kojem pripadaju zemlje bivše Jugoslavije i Albanija. Portal se (zasad) publikuje na dva jezika - srpskom i hrvatskom - na dva različita domena: Franchising.rs i Franchising.hr.

O nama, ilustracija Kataloga Fot. PROFIT system

Preko 600 franšiznih sistema predstavljeno je u našim Katalozima franšiza na našim Portalima u Poljskoj, Češkoj, Ukrajini, Mađarskoj, Rumuniji, Srbiji i Hrvatskoj.
Katalog franšiza je, tako, jedan od osnovnih, ali dokazano vrlo efikasnih alata u regrutovanju potencijalnih kandidata za franšizne sisteme!

Portal je jedini registrovani medij na tržištu Srbije koji se namenski obraća kompanijama, preduzetnicima i pojedincima aktivnim ili tek zainteresovanim za franšizno poslovanje. Takav pristup predstavlja veliku prednost za sve koji žele da se fokusirano obrate željenoj ciljnoj grupi: Prisustvo na portalu daje Vam priliku da se direktno obratite potencijalnim primaocima franšiza ili partnerima (agentima), ali i da promovišete proizvode i usluge koje su neophodni u svakodnevnim poslovnim aktivnostima.

Portal je pravo mesto da svoj franšizni sistem predstavite u našem Katalogu franšiza, i time ga učinite vidljivijim za sve preduzetne čitaoce u regiji, zainteresovane za franšizno poslovanje. Dodatno, prisustvom u Katalogu, svi tekstovi objavljeni na Portalu, o Vašem sistemu biće vidljivi uz osnovne podatke o sistemu: zainteresovani tako mogu još objektivinije da sagledaju mogućnosti koje im sistem pruža.

Ako ste zainteresovani, pošaljite upit o uslovima na: oglasavanje@franchising.rs. Mi ćemo Vas kontaktirati i predstaviti sve detalje naše ponude.

Portal je, takođe, pravo mesto da se i opširnije predstavite kandidatima, ali i da se jasno i direktno obratite preduzetnicima i targetirano im ponudite svoje proizvode ili usluge: bankarske ili usluge osiguranja, ICT rešenja ili servisne usluge, ali i proizvode namenjene poslovanju – kao što su kancelarijski nameštaj, oprema ili pribor…

Pročitajte više informacija o oglašavanju i načinima prisustva na portalu Franchsing.rs

Kontakt

Sve zainteresovane molimo da nas pozovu na broj: +381 63 222859 ili pošalju upit na oglasavanje(at)franchising.rs, odnosno popune Kontakt formular ispod. Mi ćemo Vas kontaktirati i predstaviti detalje naše ponude.

Kontakt podaci
Ime i prezime *
Ime firme/franšiznog/partnerskog sistema *
E-mail za kontakt *
Kontakt telefon
Oglašavanje
Zanima nas: *

If you see this, leave this form field blank

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank