09.10.2012

Kako predstaviti franšizu na Franchising portalu

Pročitajte više informacija o tome kako da prezentujete svoj franšizni koncept, odnosno franšiznu mrežu, na Franchising portalu. Time ćete se na najbolji način obratiti kandidatima, odnosno zainteresovanima, za kupovinu franšize. Dodatno, pogledajte i kako da se obratite našim čitaocima - davaocima franšiza, biznisima, primaocima franšiza i, uopšte, svima zainteresovanima za franšizing i preduzetništvo - oglasite se i ponudite svoje proizvode ili usluge.

Franchising.rs je specijalizovani internet portal - medij - posvećen franšiznom poslovanju u Adrija regionu, odnosno regionu kojem pripadaju zemlje bivše Jugoslavije i Albanija. Izdavač portala je kompanije PROFIT system, a Franchising.rs je jedan od 13 portala koje izdajemo u 12 zemalja Centralne i Istočne Evrope. Franchising.rs je portal regionalnog karaktera - prati dešavanja u vezi sa franšizingom u celom Adrija regionu. Sličan ili istovetan sadržaj kao na Franchising.rs publikuje se na tri jezika (srpskom, hrvatskom i slovenačkom - uskoro i na drugim jezicima) i na više domena: Franchising.rs, Franchising.hr, Franchising.si, Franchising.ba, Franchising.mk i Franchising.ai.

O nama, ilustracija Kataloga Fot. PROFIT system

Preko 600 franšiznih sistema prezentuje svoje koncepte u našim Katalozima franšiza na Franchising portalima. Prisutni smo u sledećim zemljama: Srbija, Poljska, Češka, Slovačka, Ukrajina, Rusija, Mađarska, Rumunija, Hrvatska, Slovenija, Litvanija, Letonija i Sudijska arabija.
Katalog franšiza je jedan od naših osnovnih alata za prezentaciju ponude franšiznih sistema i komunikaciju sa kandidatima - povoljan i dokazano efikasan alat za regrutovanju potencijalnih kandidata za kupovinu franšize.

Portal je jedini medij na tržištu regije koji se namenski obraća kompanijama, preduzetnicima i pojedincima već aktivnim ili zainteresovanim za franšizno poslovanje, ali i preduzetništvo, uopšte. Takav pristup, stoga, predstavlja šansu svima koji žele da se fokusirano obrate željenoj ciljnoj grupi, a pre svega franšiznim sistemima: Prezentacija vaše ponude na portalu, kroz različite alate koje nudimo, pruža vam priliku da se direktno obratite upravo pravoj ciljnoj grupi - zainteresovanima za franšizing i preduzetnicima. No, portal je dobro mesto i za sve one koje žele da se, oglašavanjem sopstvenih proizvoda i usluga, predstavite ovoj ciljnoj grupi, a posebno organizatorima franšiznih sistema.

Prvi alat koju nudimo je Katalog franšiza - to je odlično mesto da prezentujete svoju franšizu i učinite je vidljivom preduzetnim čitaocima u regiji, zainteresovanim za franšizno poslovanje. Katalog razvrstava franšize u dve osnovne grupe: trgovina i usluge. Takođe, svaka franšiza se svrstava u odgovarajuću kategoriju, shodno namerama - Franšiza, Master franšiza ili Parterski sistem (agentura). Konačno, svaka franšiza je u Katalogu razvrstana u odgovarajuću branšu, čime se kandidatima koji znaju šta žele omogućava lakši izbor. Možda i najzanimljivija pogodnost koju nudi naš Katalog je princip da su svi tekstovi o franšizi iz Kataloga objavljeni na portalu, hronološki poređani i vidljivi ispod Kataloga, čime zainteresovani mogu još objektivinije da sagledaju mogućnosti koje im prezentovani sistem pruža, ali i njegov razvoj u prošlosti. Katalog se ažurira svakom promenom u franšiznom sistemu (broj poslovnica, promena uslova, itd.).

Ako ste zainteresovani - popunite Formu ispod i dobićete naš Cenovnik i više informacija o ovom alatu.

Ako Vam je, pak, potreban "kompleksniji" alat (poput Prezentacija sa banerom, ili, pak, banera i advertorijala, pogledajte sledeći tekst:

Pročitajte više informacija o oglašavanju i načinima prisustva na portalu Franchsing.rs

Na kraju, naš porrtal je pravo mesto da se obratite preduzetnicima i targetirano im ponudite svoje proizvode ili usluge: bankarske ili usluge osiguranja, ICT rešenja ili servisne usluge, ali i proizvode namenjene poslovanju – kao što su kancelarijski nameštaj, oprema ili pribor… Popunjavanjem Forme, zatražite više informacija!

Kontakt

Sve zainteresovane molimo da popune Formu ili nas pozovu na broj: +381 63 222859, kako bismo vam predstaviti detalje naše ponude.

Kontakt podaci
Ime i prezime
Naziv franšiznog sistema *
E-mail za kontakt *
Kontakt telefon
Web adresa
Oglašavanje
Zanima nas (selektujte sve opcije koje opisuju vaše potrebe): *

Ako želite okvirnu ponudu, selektujte željene opcije

If you see this, leave this form field blank
Kako predstaviti franšizu na Franchising portalu

Dosad nije bilo komentara na članak. Nek Tvoj bude prvi.

Forum 60 teme, 99 komentara

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank