26.02.2014

Peta Uniqa franšiza

Uniqa nastavlja širenje franšizne mreže. Nova franšiza ove osiguravajuće kuće otvorena je u Novom Sadu.

Slobodan Pelagić, vlasnik agencije Megapolis iz Novog Sada, postao je peti primalac Uniqa franšize u Srbiji. Nakon dugogodišnjeg rada u Uniqa osiguranju, Pelagić je prihvatio, kako i sam kaže, novi izazov. - Za mene je partnerstvo sa Uniqom, putem generalne agencije, ujedno i veliki podstrek i izazov. Kada imate podršku kakvu pruža Uniqa osiguranje, svoje iskustvo i potencijal možete maksimalno da iskoristite na tržištu, a da klijenti dobiju najbolju moguću uslugu - izjavio je Pelagić na otvaranju nove franšizne poslovnice.

Uniqa Fot. UNIQA

Slobodan Pelagić je peti primalac Uniqa franšize u Srbiji. Kompanija Uniqa osiguranje najavljuje dalje širenje franšizne mreže tokom ove godine.
Na slici: Franc Vajler i Slobodan Pelagić

Sa druge strane, Pelagić je svestan da je poslovanje kroz franšizu još uvek nov koncept preduzetništva, i da ga u sektoru prodaje osiguranja u Srbiji čekaju novi izazovi. - Ipak, dobro je što imam priliku da sprovodim savremeni rad sa portfoliom i koristim nove servise i tehnologije i u našoj zemlji - kaže Pelagić.

Takav način rada ga, zapravo, “i motiviše i obavezuje". - Ciljevi su jasni – širenje mreže klijenata i saradnika, uz poštovanje glavnog zaštitnog znaka Uniqe – kvaliteta - dodao je.

Franc Vajler, generalni direktor Uniqa osiguranja, kaže da se Slobodan Pelagić istakao energijom i upornošću, što ga je i preporučilo za primaoca franšize. Takođe, još jednom je istakao da Uniqa pomaže svakom svom primaocu franšize kroz različite programe, pružajući i finansijsku i pravnu pomoć, IT podršku.

Kompanija Uniqa osiguranje je najavila i dalje širenje franšizne mreže tokom ove godine. Uz povećanje broja prodajnih mesta, krajnji cilj je postići i što veću pokrivenost tržišta.

Vesna Lapčić

Novinar
Piši autoru

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank