Uspešna godina za Portugalce

BodyConcept saloni nude frizerske i kozmetičke usluge za sve osobe koje se bore sa problemima estetske i zdravstvene prirode (celulit, gojaznost, bol u zglobovima, problemi sa cirkulacijom). DepilConcept nudi sveobuhvatne i inovativne usluge za trajnu depilaciju. Primaoce franšize kompanija traži i u zemljama ovog regiona – u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i ostalim zemljama bivše Jugoslavije.
Utorak
15.04.2014
Nominacije za međunarodna priznanja i rast prometa na najbolji način su obeležili godišnjicu poslovanja portugalskih franšiznih sistema BodyConcept i DepilConcept.
 

Portugalska kompanija GrupoConcept, vlasnik lanca salona za trajnu depilaciju DepilConcept i lanca salona za negu tela BodyConcept, imala je ovog meseca dobar povod za slavlje. Početkom aprila, naime, kompanija je obeležila devetu godišnjicu poslovanja, a na svečanosti je okupila i više od 250 primalaca BodyConcept i DepilConcept franšize. Ovom prilikom, najboljim franšiznim partnerima su uručene godišnje nagrade za izuzetna poslovna dostignuća koja su ostvarili u prethodnoj godini.

Ovo je, u stvari, bila i idealna prilika da proslavimo činjenicu da je jedna poslovnica BodyConcepta po prvi put dostigla mesečni promet veći od 50.000 evra. Ali, takođe, i činjenicu da oba naša franšizna koncepta beleže snažan rast – izjavili su predstavnici kompanije.

Prema zvaničnim podacima, tokom 2013. promet u franšiznim salonima BodyConcepta je porastao za 21 posto, dok je samo u prvom kvartalu 2014. porastao 31 posto. Promet u franšiznim salonima DepilConcepta u prošloj godini je bio veći za 3, 5 posto, a tokom prvog kvartala 2014. porastao je 18 posto. – Za kompaniju su ovo sjajni rezultati! Oni potvrđuju da su oba naša koncepta dobro prihvaćena na tržištima na kojima poslujemo, kao što, u isto vreme, verujemo, potvrđuju snagu i kvalitet koncepata koje razvijamo – kažu predstavnici GrupoConcepta.

Za ovih devet godina, kompanija je uspela da svoje brendove predstavi na tri kontinenta – pored Portugala, franšizne salone imaju u Brazilu, Zelenortskim ostrvima, Poljskoj, Portugalu, Švajcarskoj, Češkoj i Slovačkoj. Primaoce franšize kompanija sada traži i u zemljama ovog regiona – u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i ostalim zemljama bivše Jugoslavije.  

Pored svega, ponosni smo i što je jedan od primalaca naše BodyConcept franšize nominovan za međunarodnu nagradu „Najbolji primalac franšize na svetu“, koja se dodeljuje u Firenci u Italiji. I ne samo to. BodyConcept je bio i jedini strani brend koji je ušao u najuži izbor za nagradu Franchise Marketing Awards koja se dodeljuje u Londonu. Bili smo nominovani u kategoriji za najbolju marketinšku podršku primaocima franšize. Nadamo se da će to biti i odlična preporuka za sve preduzetne ljude koji razmišljaju da se pridruže našoj franšiznoj porodici – kažu u kompaniji.

Više informacija o franšiznom sistemu DepilConcept i BodyConcept pronađite u našem Katalogu franšiza.

Takođe, DepilConcept možete pogledati i u Katalogu našeg hrvatskog i slovenačkog portala.

 


Zanima me franšiza DepilConcept ili BodyConcept
Zanima me franšiza DepilConcept ili BodyConcept
If you see this, leave this form field blank
Jaroslav Novák Wunderman
Nataša Bogojević
Novinar