Šta donosi novi Mek u Pančevu?

Iako Skinial u Hrvatskoj prije svega traži primatelja master franšize, koncept se može razviti i kao pojedinačna franšiza (otvaranje jednog studija). Ta opcija zahtijeva mnogo manje investicije i ostavlja više vremena za promociju i razvoj.
Sreda
27.08.2014
Prvi “Made for you“ koncept američkog lanca brze hrane McDonald’s konačno je dostupan i u Srbiji.
 

Koncept „Made for You“ primenjuje se u restoranima McDonald's-a širom sveta, a sa primenom se počelo još krajem devedesetih. Cilj ovog, tada inovativnog rešenja, bio je da se poveća efikasnost i produktivnost, s jedne strane, a potrošaču servira sveža i vruća hrana s druge. Kompanija je u to vreme čak odvojila i poseban fond kako bi sufinansirala uvođenje ove tehnologije u restorane koje drže primaoci franšize.

„Made for You“ koncept podrazumeva da osoblje u kuhinji odmah može da vidi porudžbinu gosta i tako hranu pripremi brže.

Nova tehnologija je sada implementirana u novi McDonald's-ov restoran u Srbiji, koji je ovih dana otvoren u okviru AVIV Parka u Pančevu.

Veselin Janićijević, novi direktor Mc Donald's Srbija, rekao je da je u restoran investirano 1,5 miliona evra, te da je otvoreno 50 radnih mesta.

Prvi McDonald’s restoran u Pančevu ima 156 sedećih mesta i baštu, kao i McCafe i McDrive. Za najmlađe goste obezbeđen je i rođendanski separe i Play Land deo za igru.


Vesna Lapčić
Novinar