25.10.2014

Uniqa franšiza u Subotici

Nakon franšiza u Beogradu, Novom Sadu i Somboru, Uniqa je otvorila franšiznu agenciju i u Subotici.

Primalac Uniqa franšize u Subotici je agencija Life Partner. Željko Perić, njen vlasnik, donedavno je radio kao menadžer prodaje za oblast severne Vojvodine u kompaniji Uniqa, a onda se odlučio da i sam postane primalac franšize tog osiguravajućeg društva i otvori agenciju za ekskluzivno zastupanje u Subotici.

Uz veliku podršku supruge Vesne, koja me podržava u svim mojim poduhvatima i koja je, takođe, istaknuti radnik u Uniqa osiguranju, započeo sam intenzivne pregovore sa Uniqa osiguranjem koji su rezultirali novom franšizom i novom šansom za razvoj preduzetništva. Ovom saradnjom ćemo povećati broj prodajnih mesta i učiniti da proizvodi Uniqa osiguranja budu još pristupačniji našim klijentima – rekao je Željko Perić.

Otvaranje Uniga franšize u Subotici
Foto: Uniqa je otvorila sedmu franšizu, tako da sada ta osiguravajuća kompanija ima franšizne agencije u Beogradu, Novom Sadu, Somboru i Subotici.

Dragan Vasiljević, direktor direktne prodaje Uniqa osiguranja, rekao je na otvaranju da Uniqa kao davalac franšize pruža podršku primaocima u pogledu edukacije, ali i finansijsku, pravnu pomoć, kao i IT podršku. – Uniqa je ponosna na ovakve svoje reprezentativne radnike – istakao je Vasiljević.

Agencija u Subotici je sedma Uniqina franšiza, a kompanija planira da i dalje širi franšiznu mrežu – cilj je, kako kažu, uspostaviti nove distributivne linije u okviru ekskluzivnih kanala prodaje, povećati broj prodajnih mesta i postići veću pokrivenost tržišta.

Vesna Lapčić

Novinar
Piši autoru

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank