Lepota ne poznaje granice

DepilConcept nudi sveobuhvatne inovativne usluge trajne depilacije i fotopodmlađivanja. Ono što posebno privlači mušterije je i to što za visok kvalitet usluge ne moraju da izdvajaju i velike količine novca.
Ponedeljak
17.11.2014
Portugalski franšizni lanac salona za trajnu depilaciju DepilConcept nastavlja širenje u Evropi.
 

Kako je nedavno najavljeno, kompanija će do kraja ove godine franšiznu mrežu uvećati za 11 salona za depilaciju – pet jedinica će biti otvoreno u Poljskoj, a ostalih šest na matičnom tržištu, u Portugalu. – Uprkos kriznim vremenima, DepilConcept se pokazao kao vrlo profitabilan biznis. Relativno niske investicije za pokretanje posla i visoka zarada su najinteresantnije odlike franšiznog sistema DepilConcept – kažu u kompaniji.

Portugalski sistem primaoce franšize traži u Srbiji i drugim zemljama ovog regiona. Pored master franšize, zainteresovani preduzetnici imaju mogućnost uzimanja i pojedinačne (single-unit) franšize. Kao vid podrške i spremnosti da izađe u susret potencijalnim partnerima, kompanija je ponudila i olakšice. Oni koji se, recimo, odluče za ulazak u sistem kupovinom single-unit franšize, neće morati da plaćaju redovnu naknadu niti naknadu za marketing, a moći će da računaju na potpunu podršku sistema, koja uključuje i obuku, pomoć pri otvaranju salona, marketing.

DepilConcept je svoje prve kozmetičke salone otvorio 2006. godine. Pet godina kasnije, proglašeni su za jedan od najboljih franšiznih sistema u Portugalu, a uspeh su gradili na ideji da vrhunsku uslugu treba ponuditi po prihvatljivoj ceni. – Želeli smo da srušimo ustaljen mit po kome je delotvorna i trajna depilacija luksuzan tretman koji mogu da priušte samo bogati klijenti – ističu i danas u kompaniji.  

DepilConcept je samo jedan od brendova portugalskog Concept Group-a, u koji ulaze i BodyConcept, lanac centara za negu lepote i zdravlja i Škola lepote BodyConcept. Osim u Portugalu, franšiznu mrežu su razvili i u Brazilu, Zelenortskim ostrvima, Poljskoj, Švajcarskoj, Češkoj. Za osam godina postojanja, otvorili su više od 100 centara.


Jaroslav Novák Wunderman
Nataša Bogojević
Novinar