17.11.2014

Lepota ne poznaje granice

Portugalski franšizni lanac salona za trajnu depilaciju DepilConcept nastavlja širenje u Evropi.

Kako je nedavno najavljeno, kompanija će do kraja ove godine franšiznu mrežu uvećati za 11 salona za depilaciju – pet jedinica će biti otvoreno u Poljskoj, a ostalih šest na matičnom tržištu, u Portugalu. – Uprkos kriznim vremenima, DepilConcept se pokazao kao vrlo profitabilan biznis. Relativno niske investicije za pokretanje posla i visoka zarada su najinteresantnije odlike franšiznog sistema DepilConcept – kažu u kompaniji.

DepilConcept, tretman Fot. DepilConcept

DepilConcept nudi sveobuhvatne inovativne usluge trajne depilacije i fotopodmlađivanja. Ono što posebno privlači mušterije je i to što za visok kvalitet usluge ne moraju da izdvajaju i velike količine novca.

Portugalski sistem primaoce franšize traži u Srbiji i drugim zemljama ovog regiona. Pored master franšize, zainteresovani preduzetnici imaju mogućnost uzimanja i pojedinačne (single-unit) franšize. Kao vid podrške i spremnosti da izađe u susret potencijalnim partnerima, kompanija je ponudila i olakšice. Oni koji se, recimo, odluče za ulazak u sistem kupovinom single-unit franšize, neće morati da plaćaju redovnu naknadu niti naknadu za marketing, a moći će da računaju na potpunu podršku sistema, koja uključuje i obuku, pomoć pri otvaranju salona, marketing.

DepilConcept je svoje prve kozmetičke salone otvorio 2006. godine. Pet godina kasnije, proglašeni su za jedan od najboljih franšiznih sistema u Portugalu, a uspeh su gradili na ideji da vrhunsku uslugu treba ponuditi po prihvatljivoj ceni. – Želeli smo da srušimo ustaljen mit po kome je delotvorna i trajna depilacija luksuzan tretman koji mogu da priušte samo bogati klijenti – ističu i danas u kompaniji.  

DepilConcept je samo jedan od brendova portugalskog Concept Group-a, u koji ulaze i BodyConcept, lanac centara za negu lepote i zdravlja i Škola lepote BodyConcept. Osim u Portugalu, franšiznu mrežu su razvili i u Brazilu, Zelenortskim ostrvima, Poljskoj, Švajcarskoj, Češkoj. Za osam godina postojanja, otvorili su više od 100 centara.

Nataša Bogojević

Novinar
Piši autoru

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank