Franšize u Parizu

Prošle godine, svaki peti izlagač na Sajmu u Parizu bio je iz inostranstva, a većina je došla iz SAD-a, Velike Britanije, Španije i Italije. Naredni Franchise Expo Paris održava se 22-25. marta 2015. godine.
Petak
05.12.2014
Sajam franšiza u Parizu je najveći događaj te vrste u Evropi. Čitaoci portala Franchising.rs mogu da dobiju besplatne ulaznice – nakon što se registruju.
 

Više od 30 godina, početkom proleća se u Parizu okupljaju franšizni brendovi iz celog sveta da bi predstavili svoje dokazane poslovne ideje. Prošle godine, Franchise Expo Paris posetilo je 37 hiljada ljudi, koji su mogli da biraju između 500 franšiznih sistema. Sajam franšiza u Parizu je nesumnjivo najveći franšizni događaj u Evropi, a ono što je posebno važno za posetioce iz inostranstva, čak polovina predstavljenih sistema imala je nameru da svoje koncepte proširi i van tržišta Francuske.

Naredni Franchise Expo Paris održaće se od 22. do 25. marta 2015. godine. Kompanija PROFIT system, izdavač Franchising portala u Poljskoj, Češkoj, Ukrajini, Rumuniji, Rusiji, Mađarskoj, Slovačkoj, Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji – biće zvanični partner Sajma franšiza u Parizu. Registracijom na internet stranici FranchiseParis.com  čitaoci portala Franchising.rs moći će da dobiju besplatne ulaznice – za koje inače treba izdvojiti 32 evra. 

Pored tradicionalno popularnih industrija kao što su ugostiteljstvo, moda i usluge, posetioci će ove godine moći da se upoznaju i sa novim franšiznim konceptima: fitness coaching, iznajmljivanje pedalina, manikir saloni. Takođe se očekuje i veliki broj sistema koji se bave prodajom elektronskih cigareta, dronova i originalnih gastronomskih poslastica.

 


Jaroslav Novák Wunderman
Nataša Bogojević
Novinar