Extreme Intimo u Parizu

Franšizu kozmetičkog salona može otvoriti i osoba koja nema iskustva u ovoj branši. Primatelji DepilConcept franšize prolaze temeljitu obuku koja će pokriti sve aspekte poslovanja.
Petak
22.05.2015
Franšizni sistem Extreme Intimo potpisao je ugovor o master franšizi za teritoriju Francuske. Prva radnja je nedavno otvorena u Parizu.
 

Modni brend Extreme Intimo, prepoznatljiv po donjem vešu, kupaćim kostimima i plažnom programu za celu porodicu, svojoj mapi zemalja u kojima posluje dodao je i osmo tržište – Francusku. Kompanija iz Srbije potpisala je ugovor o master franšizi sa kompanijom Manomax.

– Ova francuska porodična kompanija dugi je niz godina prisutna na francuskom tržištu, u različitim sferama poslovanja, a od sada će u svoj domen delatnosti uključiti i trgovinu tekstilnim proizvodima, u saradnji sa brendom Extreme Intimo – kaže Jelena Lukić, PR menadžer kompanije Extreme Intimo.

Za sada brend, pored Srbije, posluje i na tržištima Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Rusije i Češke.

Vlasnik brenda Extreme Intimo je kompanija Jasmil iz Arilja, a na tržištu je prisutan od 1992. godine.


Vesna Lapčić
Novinar