22.05.2015

Extreme Intimo u Parizu

Franšizni sistem Extreme Intimo potpisao je ugovor o master franšizi za teritoriju Francuske. Prva radnja je nedavno otvorena u Parizu.

Modni brend Extreme Intimo, prepoznatljiv po donjem vešu, kupaćim kostimima i plažnom programu za celu porodicu, svojoj mapi zemalja u kojima posluje dodao je i osmo tržište – Francusku. Kompanija iz Srbije potpisala je ugovor o master franšizi sa kompanijom Manomax.

Extreme Intimo Fot. Extreme Intimo

Kompanija Jasmil iz Arilja svoj brend Extreme Intimo uspešno uvodi na nova evropska tržišta kroz franšizni model poslovanja. Za sada se franšize razvijaju na osam tržišta.

– Ova francuska porodična kompanija dugi je niz godina prisutna na francuskom tržištu, u različitim sferama poslovanja, a od sada će u svoj domen delatnosti uključiti i trgovinu tekstilnim proizvodima, u saradnji sa brendom Extreme Intimo – kaže Jelena Lukić, PR menadžer kompanije Extreme Intimo.

Za sada brend, pored Srbije, posluje i na tržištima Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Rusije i Češke.

Vlasnik brenda Extreme Intimo je kompanija Jasmil iz Arilja, a na tržištu je prisutan od 1992. godine.

Vesna Lapčić

Novinar
Piši autoru

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank