Učinio nam se zanimljiv način rada tvrtke Husse, gdje se pored hrane i opreme nudi i cjeloviti pristup kupcu – savjetovanje, briga o ljubimcu, a sve to uz uslugu dostave na kućni prag. Bilo je to nešto novo na tržištu.
Tomislav Lušić
Utorak
09.06.2015
Na tržište Hrvatske stigla je nova franšiza – švedska kompanija Husse, poznata po kućnoj dostavi hrane za pse i mačke.
 

Tomislav Lušić je nedavno potpisao ugovor o master franšizi za teritoriju Hrvatske sa švedskom kompanijom Husse. On kaže da ranije nije imao iskustva u poslu dostave hrane za kućne ljubimce, ali mu se svidela ideja kada je sasvim slučajno na internetu naišao na informaciju da Husse traži partnera koji će razvijati franšizu u Hrvatskoj.

Malo smo istražili tržište i ustanovili da velika većina ljudi ima kućne ljubimce. Pogotovo nam se učinio zanimljiv način rada tvrtke Husse, gdje se pored hrane i opreme nudi i cjeloviti pristup kupcu – savjetovanje, briga o ljubimcu, a sve to uz uslugu dostave na kućni prag, te smo uočili da je to nešto novo na tržištu i da ta poslovna niša može donijeti uspjeh. Naravno, uz predanost poslu i relizaciji ovoga projekta – kaže on.

 – Hoću reći da kombinacija dostave na vrata i savjetovanje u ishrani kućnih ljubimaca, stavljaju Husse u jedan sasvim drugi kontekst u odnosu na konkurenciju na tržištu. Mi ne isporučujemo samo hranu, mi se brinemo da kućni ljubimac bude zadovoljan i zdrav, pa tako onda i njegov vlasnik – naglašava Lušić. 

On očekuje da se u narednom periodu na tržištu Hrvatske Husse profiliše kao jedan od vodećih brendova za hranu i opremu za kućne ljubimce.

Tržište Hrvatske je dosta turbulentno, ali uz predani rad i odnos prema kupcima, smatramo da je to moguće postići – kaže on.


Vesna Lapčić
Novinar