Kutak za ljubitelje avijacije

Četvrtak
03.09.2015
Franšizni lanac Fly Fly Travel obogatio je svoje poslovanje još jednim segmentom – prodavnicom maketa aviona i asesoara za putovanje.
 

U okviru poslovnice turističke agencije Fly Fly Travel u Ulici kneza Miloša u Beogradu, tokom leta je otvoren Fly Fly Shop – kutak rezervisan za ljubitelje civilne avijacije i putovanja.

Kako su naveli u samoj kompaniji, u prodavnici će se prodavati makete civilnih aviona mnogih svetskih avio-kompanija. Asortiman od početka uključuje oko 250 takozvanih „Die-cast“ modela, koji se lako sastavljaju. Pored maketa aviona, na policama radnje se mogu pronaći i razne sitnice neophodne za putovanje: koferi, električne vage za prtljag, setovi za spavanje. Iz kompanije su potvrdili da u narednom periodu planiraju da u ovaj segment poslovanja uključe i svoje primaoce franšize.

Foto: Fly Fly Shop

Fly Fly Travel ima sopstvene poslovnice u Srbiji i Turskoj, a franšiznu mrežu, pored matičnog tržišta, razvija i na tržištima Crne Gore i Bosne i Hercegovine. U ovom trenutku, u potrazi je i za primaocima franšize u ostalim zemljama regiona, pre svega Hrvatske i Slovenije. Jedna je od vodećih kompanija u regionu u segmentu prodaje avio-karata i turističkih aranžmana.


Vesna Lapčić
Novinar