06.11.2015

Makedonija dobija novi Goody’s

U Skoplju je otvoren novi koncept restorana brze usluge poznatog grčkog lanca Goody’s – Goody’s Burger House.

Prva „Kuća burgera“ otvorena je u skopskom tržnom centru Ramstore, a ovaj franšizni format, koji je Goody's na matičnom tržištu predstavio početkom 2014. godine, razlikuje se od klasičnog Goody's koncepta i po novom vizuelnom imidžu i po ponudi. – Gosti će dobiti vrhunsku i brzu uslugu, a da pri tom imaju osećaj kao da su u restoranu visoke klase. Ovo je potpuno novi koncept u jednom brzorastućem segmentu ugostiteljstva, u kojem se Goody's, svojim visokim standardima i iskustvom, nametnuo kao broj jedan u jugoistočnoj Europi – izjavio je direktor resrorana Goody's Burger House Zoran Lojanica.

Goody's Burger House Fot. Goody's Burger House/Facebook

Goody’s Burger House:
Novi brend i novi franšizni format grčkog lanca brze usluge Goody’s

Kako već i samo ime koncepta sugeriše, jelovnik novog restorana bazira se na nekoliko vrsta burgera koji se prave od 100 posto čiste govedine, ali se pored toga mogu naručiti i salate, specijaliteti od piletine i klasični sendviči.

Primalac franšize za novi koncept Goody's restorana je kompanija Kat-Katering DOOEL Skopje. Kako objavljuju makedonski mediji, u planu je da se Good'y Burger House otvori na još dve lokacije u Skoplju, ali i u drugim gradovima zemlje. Kompanija Kat-Katering drži franšizna prava i za tržište Srbije.

Inače, početkom 2014. u Skoplju je otvorena i franšiza klasičnog restorana Goody's. Nosilac te franšize je trgovinski lanac Veropoulos.

Izvor: Retail SEE GroupeMagazin.mk

Nataša Bogojević

Novinar
Piši autoru

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank