Univer partner u Novom Sadu i Petrovaradinu

Partnersku mrežu Univerexporta, koja se širi pod brendom Univer partner, danas čini 16 prodavnica.
Na slici: Jasmina Krstić
Petak
27.11.2015
Partnerskom sistemu kompanije Univerexport pridružile su se u poslednjih nekoliko meseci tri prodavnice, koje sada posluju pod brendom Univer partner.
 

Tri prodavnice, iz Petrovaradina i Novog Sada, pridružile su se tokom jula, septembra i novembra ove godine partnerskom sistemu Univer partner. Objekti se nalaze u vlasništvu Jasmine Krstić i njenog oca Zdenka Grulovića, koji sa Univerexportom sarađuju još od devedesetih godina prošlog veka, kada su bili kupci na veliko.

Partnerskom sistemu pridružili su se prošle godine, i samo za godinu dana, uspeli da razviju pravu malu mrežu unutar Univer partner prodavnica, budući da se u njihovom vlasništvu sada nalazi pet radnji. Prodavnice su uglavnom otvorene na lokacijama gde do sada nije postojao ili nije dugo radio takav tip maloprodajnog objekta.

Oprema u ovim partnerskim radnjama je potpuno promenjena u skladu sa novim asortimanom i potrebama kupaca, na način koji zadovoljava sve potrebne kriterijuma vezane za izgled i funkcionisanje novog maloprodajnog objekta – kažu u kompaniji Univerexport.

Zdenko Grulović kaže da pridruživanje mreži Univer partner predstavlja krunu dvadesetogodišnje saradnje koju ostvarije sa kompanijom Univerexport.

Domaći trgovinski lanac Univerexport je počeo da razvija partnersku mrežu pre oko dve godine, a danas pod brendom Univer partner posluje 16 prodavnica.


Vesna Lapčić
Novinar