Četvrtak
03.12.2015
McDonald’s, svetski poznati lanac brze hrane, od sada će restoran imati i u Zadru.
 

McDonald’s u Zadru je otvoren u sklopu tamošnje železničke stanice, a u sklopu restorana veličine 500 kvadratnih metara nalaze se i McDrive i McCafé, kao i prostor za proslavu dečijih rođendana. U novootvorenom McDonald’s-u, koji je inače 24. po redu u Hrvatskoj, veliko zanimanje gostiju sigurno će izazvati i mogućnost korišćenja iPad-a, a najmlađima je na raspolaganju i igralište.

– Drago nam je što su i Zadrani konačno dobili svoj McDonald’s restoran. Poslednjih nekoliko meseci smo dobijali puno upita vezanih za otvaranje McDonald’s-a u Zadru i projekat uređenja se od samog početka pratio s velikim interesovanjem – istakao je direktor McDonald’sa u Hrvatskoj Pavel Pavliček.

– Osim što otvaramo nove restorane širom Hrvatske, raduje nas što paralelno usavršavamo i naše usluge te uvodimo nove tehnologije. Tako bismo u bližoj budućnosti krenuli s uvođenjem kioska za samostalno naručivanje te aplikacije za mobilno naručivanje kako bismo našim gostima ubrzali te pojednostavili proces naručivanja hrane – rekao je Pavliček.

U zadarskom McDonald’su, u prvoj fazi, biće radnih mesta za pedeset ljudi. Među njima će biti i mesta za studente koje McDonald’s redovno stipendira.

Kompanija Globalna hrana, nosilac je franšize McDonald’s-a za područje Hrvatske, zadužena ujedno za širenje mreže restorana na ovom tržištu.

Izvor: Zadarski internet portal (znet.hr)


Profil kobiety
N.B.