Američke franšize sada dostupne u Srbiji

EGS je kompanija koja već decenijama predstavlja i zastupa američke franšizne brendove na tržištima Evrope i Azije.
 

EGS se vodi sledećim principima pri izboru franšiznih brendova koje zastupa:

  • visoka profitabilnost franšiznih jedinica
  • stabilan rast broja franšiznih jedinica
  • brendovi koji ostvaruju visoke margine profitabilnosti i u uslovima izuzetno jake konkurencije u SAD
  • uređen sistem obuke, podrške i marketinških alata
  • poslovni model koji omogućava primaocima dobar povrat investicija

EGS sada traži zainteresovane za master franšizu za Srbiju (i/ili neku od zemalja regiona) za 8 dokazanih američkih franšizinih koncepata.

 


Dairy Queen Grill & Chill® – Porodični restoran brze usluge u američkom stilu i poslastičarnica – pod jednim krovom. U mreži imaju 6.800 franšiznih restorana u SAD-u i još 28 zemalja, a ljubitelji hrane i poslastica ovog lanca održavaju vrednost brenda već više od 75 godina. Meni DQ® restorana čine i slasni burgeri, „pileći prsti“, salate, tortilje (wraps), sendviči. Međutim, ono čime je DQ® izgradio ime i što dan-danas privlači mušterije jesu sladoledi na točenje, voćne i ledene poslastice i napici, među kojima su i svetski poznati Blizzard®, Flavour Treat voćni smutiji, MooLatte® napici na bazi kafe, milkšejkovi, sladoledi u kornetu, voćni kupovi sa sladoledom, smrznuti kolači raznih ukusa.

 


Grimaldi’s® - U svetu picerija, Grimaldi's je institucija. Brend koji je osvojio više priznanja nego bilo koja druga picerija u Sjedinjenim Američkim Državama, nosilac nagrade „5 Star Diamond“ i ovenčan titulama – „najbolja pica“, „najbolja picerija“, „najbolja pica u Njujorku“, „najbolja gurmanska pica“, „najbolji italijanski restoran“... Grimaldi's je i mesto koje već decenijama privlači slavna imena, više nego pojedini restorani s pet zvezdica. Misija brenda, stoga, i dalje ostaje praviti najbolje pice u ambijentu vrhunskog, a opet prijatnog, porodičnog restorana. „Parče“ ove slavne picerije i brenda iz Njujorka sada se nudi i preduzetnicima iz ovog regiona. Franšiza bi se u Srbiji (i/ili regiji) razvijala pod Area Development licencom.

 

LG Laundry Lounge
Arby's – Američki sendvič bar. To je najveći svetski lanac restorana koji nudi vrhunske (high-end) sendviče. Mrežu restorana Arby's čini 3.400 restorana u SAD, Kanadi, zemljama Bliskog istoka i Turskoj. Više od 50 godina Arby's nudi mušterijama ručno pravljene sendviče, raznovrsnu kuhinju i izuzetno ukusne dezerte. Osnovu menija čini najzdravije meso vrhunskog kvaliteta. Arby's se time pozicionira između fast-food i fast casual restorana. Primalac franšize mora imati dovoljno kapitala za otvaranje nekoliko restorana u Srbiji (i/ili regiji). 

 


Denny's – Restorani klasične američke kuhinje. Mrežu restorana čini 2.150 restorana u SAD i 13 drugih zemalja. Denny's je najveći svetski lanac restorana sa mestima za sedenje i punom uslugom (u kojima goste uslužuju konobari), pri čemu postoji i deo restorana sa barom. Restorani su namenjeni svim ciljnim grupama: mladim parovima, porodicama i starijim osobama. Mreža restorana posluje već više od 60 godina, a svake godine usluži više od 32 miliona gostiju! Kandidati za ovu franšizu moraju biti spremni i u stanju otvoriti više Denny's restorana u Srbiji (i/ili regiji).  

 

Helen Doron
Lawry's – Premijum restorani. Kultni američki restorani s menijem od 5 zvezdica, koji služe različitu hranu poput mesa, ribe, startera i izvrsnih delikatesa. Sva hrana se poslužuje na specijalnim kolicima za serviranje hrane, uz vrhunsku uslugu profesionalno obučenih konobara. To je porodična kompanija s tradicijom dugom 75 godina. Restorani su veličine 900m2. Lawry's restorani trenutno posluju u SAD, Japanu, Južnoj Koreji, Singapuru, Tajvanu i Kini.

 

Katažina Kvjatkovska
PJ's Coffee of New Orleans – kafe koje je osnovala Filis Džordan (Phyllis Jordan) u Nju Orleansu 1978. godine. Smatra se pionirom u industriji kafeterija, koji umećem pažljive selekcije, uzgoja i prženja kafe, dokazuje da su posvećenost i umetnost pravljenja kafe ključni za popularnost ovog napitka. PJ's Coffee služi široki izbor toplih, hladnih i ledenih kafa spravljenih od vrhunske arabika kafe, kao i organske čajeve i peciva za doručak. Trenutno, mrežu PJ's čini 65 kafeterija u SAD.
Sky Zone – igraonica sa trambolinama pod krovom – u zatvorenom prostoru. Koncept se bazira na ideji „zabavnog fitnesa“, gde se ljudi različitih uzrasta u isto vreme zabavljaju i vežbaju. Najveća je svetska mreža parkova/igraonica sa trambolinama, sa više od 100 franšiznih jedinica u SAD, Australiji, Kanadi, Meksiku, i sa licencama u Čileu, Kuvajtu, Saudisjkoj Arabiji i Velikoj Britaniji. Sky Zone pruža zabavu svima – i individualnim klijentima i grupama, kroz organizovana grupna dešavanja ili organizaciju rođendana.

 

Roomescape, Novi Sad
Tilted Kilt – mnogo je više od restorana i mnogo više od sport kafea. Pruža zabavu i dobru atmosferu. To je mesto gde možete da uživate u sportskim dešavanjima pijući pivo i provodeći vreme sa prijateljima. U ponudi je meni sa više od 30 vrsta piva – točenog i u bocama – kao i širok izbor alkoholnih pića. Posebno je poznat po usluzi koju pružaju nadaleko poznate Tilted Kilt Girls™ devojke i Tilted Kilt Boys ™ momci.

 


Saznajte više
Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno EGS. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!
Saznajte više
Podaci o kandidatu
Podaci o kandidatu
Dodatne informacije
Dodatne informacije
If you see this, leave this form field blank