Uspešna godina za Conte of Florence

Brend Conte of Florence postoji od 1952, ima jako dugu tradiciju i verujemo u njegov uspeh i na ovim prostorima. Imamo nameru da i dalje kroz franšizu širimo ovaj brend u svim zemljama bivše Jugoslavije.
Sanja Đorđević
Utorak
19.01.2016
Za modni brend Conte of Florence, koji u Srbiji posluje kao franšiza, prošla godina je bila uspešna kada je reč o širenju maloprodajne mreže, ali i ukupnog poslovanja.
 

Kompanija Velvet sport je 2014. postala primalac master franšize italijanskog brenda Conte of Florence za sve zemlje bivše Jugoslavije. Prve radnje kompanija je otvorila u Beogradu i Novom Sadu 2014, da bi se širenje nastavilo tokom prošle godine.

Sanja Đorđević, direktorka kompanije Velvet sport, od početka je imala cilj da proširi franšiznu mrežu. Tokom prošle godine, kompanija Velvet sport je otvorila i treću radnju u Srbiji, na Kopaoniku. Pored toga, date su i dve franšize van granica Srbije.

Prvo je, sredinom godine, otvorena franšizna radnja u Budvi u tržnom centru TQ Plaza. Primalac franšize za region Budve je kompanija Time Marine.

Krajem oktobra 2015. počela je sa radom i radnja u Ljubljani, a primalac franšize za taj grad je kompanija Taurus. – Poslovanje u prošloj godini je bilo bolje nego 2014, tako da postepeno napredujemo. Brend Conte of Florence postoji od 1952, ima jako dugu tradiciju i verujemo u njegov uspeh i na ovim prostorima. Imamo nameru da i dalje kroz franšizu širimo ovaj brend u svim zemljama bivše Jugoslavije – kaže Sanja Đorđević.

Garderoba ovog brenda uglavnom je namenjena starijima od 16 godina, a kolekcije uključuju i linije za skijanje, golf i jedrenje. Odlikuju se širokim spektrom boja, dezena i materijala.


Vesna Lapčić
Novinar
/1/
POGLEDAJTE VIŠE