Prva franšizna poslovnica u Hrvatskoj otvorena je u Rijeci, u prolazu M.K. Kozulić 3 (Zagrad)
Ponedeljak
01.02.2016
Franšizni sistem Fly Fly Travel zvanično je počeo sa radom u Rijeci 29. januara. U narednom periodu, u planu je širenje franšizne mreže širom Hrvatske.
 

Prva franšizna poslovnica u Hrvatskoj otvorena je u prolazu M.K. Kozulić 3 (Zagrad), a osim avio-karata i turističkih aranžmana za sve destinacije sveta, ljubitelji avijacije će moći da kupuju makete aviona poznatih svetskih kompanija u Fly Fly Shopu, koji je otvoren u okviru poslovnice.

Primalac master franšize za tržište Hrvatske je kompanija Positive Group, a u planu je da se u narednim godinama mreža poslovnica proširi širom zemlje.

Na tom tržištu kompanija će izdavati i dvojezični (na hrvatskom i engleskom) mesečni magazin Fly&Travel Inflight Magazine, u kome se objavljuju članci o civilnoj avijaciji, turizmu, putovanjima i koji je, ujedno, marketinška podrška franšiznom sistemu.

Kompanija Fly Fly Travel osnovana je 2009. godine, a sopstvene ili franšizne poslovnice, osim u Hrvatskoj, ima u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Austriji i Turskoj.


Vesna Lapčić
Novinar