Forum o članku: Franšiza za novo ruho automobila

03.08.2016.
komentar: 1
*.117.199.175

Jako je lepo kad se nešto napiše o ljudima koji pošteno i marljivo rade i pružaju vrhunsku uslugu. Naime, ulepšao sam i osposobio za pojavu na ulici svoj prilično stari auto u firmi Car Foil Shop. Vrlo sam zadovoljan profesionalnim odnosom i kvalifikovanim radom i umećem servisera. Nenad iz Beograda

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove kompanije PROFIT franchise services. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očigledno narušavaju principe pristojnog ponašanja neće biti objavljeni.

Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP adresa osobe koja ostavlja komentar biće vidljiva svim korisnicima. Korisnički nalog će biti blokiran ako komentari sadrže reklamne, uvredljive, vulgarne, preteće ili rasističke poruke. Ako primetite zloupotrebu, obratite se na: redakcija@franchising.rs.

Administrator foruma ima pravo da objedini komentare o sličnim temama i da temama dodeli prikladnije nazive.

Redakcija portala zadržava pravo da koristi ceo ili deo komentara sa foruma u člancima koji se objavljuju na sajtu Franchising.rs, kao i u časopisu ili drugim štampanim materijalima.

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank