Forum o članku: Rent-a-car, carstvo franšiza? 5

alija haseta 25.08.2016 *.92.36.142.220

2
Poštovani hitno potrebna ozbiljna Kompanija za poslovnu saradnju na otvaranju Renta-Car poslovnice-podružnice ili zasebne kompanije u Bosni iHercegovini grad Sarajevo.Kompanija mora imati poslovna luksuzna vozila najmanje 5 te 5 kombija 8+1 VIP. Molim da se zainteresovani jave hitno e- alijahaseta7@gmail.com

oooo1 14.10.2016 *.93.87.92.238

3

Ne znam da li mogu da se prijave i rent a car agencije iz Srbije, poput većih rentakarista Unirent, MMSAuto rent, Rentacar Menadžer, koje nisu franšize:

http://www.unirent.rs

http://www.rentacarmenadzer.com

http://www.rentacarmms.rs

oooo1 14.10.2016 *.93.87.92.238

3

MMSAuto rent niej korektan link:

http://www.rentacarmms.rs

Nikola 13.11.2017 *.80.248.146.194

2

Poštovani,

Nisam siguran da li je još aktuelna informacija, ali možete uzeti u obzir i "Premier Rent A Car" iz Beograda.

Premier Rent A Car je mlada, dinamična i veoma brzo rastuća agencija za iznajmljivanje automobila u Beogradu. Za više informacija, pogledajte na njihovom sajtu.

https://rentacarpremier.com/

Nikola 13.11.2017 *.80.248.146.194

2

oooo1 11.12.2017 *.kdsnbg239-175.ptt.rs

3

Prilikom najma vozila u Unirent agenciji treba znati sledeće:

U našem voznom parku možete naći auto koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Ukoliko je Vaša krajnja destinacija Beograd i treba vam mali gradski auto, preporučujemo Vam da iznajmite automobil iz naše Economy ili „A“ klase i uživate u razgledanju Beograda. Za više komfora i duža putovanja možete iznajmiti automobile iz viših klasa vozila koje imamo u našem voznom parku. Sve automobile možete da pogledate i rezervišete on-line. Ukoliko putujete grupno, i imate potrebu za više sedišta, možemo Vam ponuditi vozila kao što je Opel Vivaro 8+1 ili Renault Traffic 8+1 po veoma pristupačnim cenama. Pogledajte i video zapis vozila koje ćete iznajmiti – to su vozila iz voznog parka UniRent-a.

Kada koristite naše usluge, nema skrivenih troškova. Sa svim automobilima koje iznajmljujete u UniRent Rent a Car-u, dozvoljeno Vam je da putujete u inostranstvo.

Veoma je važno da znate: u UniRent Rent a car-u imate POTPUNO KASKO OSIGURANJE – BEZ UČEŠĆA U ŠTETI !

Poslovanje ove firme je transparentno i najbolji dokaz njihove profesionalnosti je postojanje online rezervacije vozila za skoro godinu dana unapred!

http://www.unirent.rs/cenovnik-iznajmljivanja-vozila.php

Ostale kategorije

Mišljenja izneta u komentarima na forumu su privatna mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove PROFIT system. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očigledno narušavaju principe pristojnog ponašanja neće biti objavljeni, ili će biti obrisani.

Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP adresa osobe koja ostavlja komentar biće vidljiva svim korisnicima. Korisnički nalog će biti blokiran ako komentari sadrže reklamne, uvredljive, vulgarne, preteće ili rasističke poruke. Ako primetite zloupotrebu, obratite se na: Franchising.rs. Redakcija portala, kao administrator foruma, ima pravo da objedini komentare o sličnim temama i da temama promeni ili dodeli prikladnije nazive.

Redakcija portala zadržava pravo da koristi, u celosti ili delovima, komentare sa foruma u člancima koji se objavljuju na portalu Franchising.rs, kao i u drugim materijalima koje izdajemo.