Forum o članku: Mnogo problema, al’ ima rešenja

13.11.2012.
Nataša
*.24.23.2

Vrlo stručna analiza situacije i jasne preporuke za unapređenje franšizinga. Nadam se da će ovo pročitati neko od kreatora ekonomske politike.

13.11.2012.
Ekonomske mere
*.24.23.2

Koristim usluge Centra za fransizing Privredne komore Srbije, i takvu strucnost i poslovnost cete tesko naci u bilo kom ministarstvu RS, s obzirom da se ovom tematikom bavi samo Privredna komora Srbije. Nadam se da ce se uskoro doneti (preko potreban) Zakon o fransizingu, koji ce regulisati odnose fransizoavac-fransizoprimac. Još jednom pozdrav za ovu mladu damu punu entuzijazma i samo neka tako nastave.

13.11.2012.
Janko
*.dynamic.isp.telekom.rs

Dajem punu podršku ovoj pametnoj i lepoj dami !

 

27.11.2012.
Freddie
*.dynamic.isp.telekom.rs

Fraze, fraze, fraze...

13.05.2013.
jovan
*.static.dsl.siol.net

Teoretski jeste možda to tako... ali praksa? Birokratija!

23.05.2013.
Nebojsa
*.24.23.2

U zemlji Srbiji zapoceti i odrzati posao je veoma tesko! I ukoliko se prevazidje celokupna birokratije, ostaje pitanje ko ce biti konzument robe ili usluge koju ce preduzetnik plasirati na trzistu. Kupovna moce je smanjenja.

Fransizing daje mnogo vece mogucnosti kada se zapocinje posao, ali se mora paziti u kakav se koncept ulazi i ko je davalac fransize. I ovde ima mnogo malverzacija! Meni su u Centru, u PKS, mnogo pomogli kada sam odluciva u kom pravcu krenuti dalje sa poslom!

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove kompanije PROFIT franchise services. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očigledno narušavaju principe pristojnog ponašanja neće biti objavljeni.

Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP adresa osobe koja ostavlja komentar biće vidljiva svim korisnicima. Korisnički nalog će biti blokiran ako komentari sadrže reklamne, uvredljive, vulgarne, preteće ili rasističke poruke. Ako primetite zloupotrebu, obratite se na: redakcija@franchising.rs.

Administrator foruma ima pravo da objedini komentare o sličnim temama i da temama dodeli prikladnije nazive.

Redakcija portala zadržava pravo da koristi ceo ili deo komentara sa foruma u člancima koji se objavljuju na sajtu Franchising.rs, kao i u časopisu ili drugim štampanim materijalima.

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank