Forum o članku: Na korak do jeftine obuće

14.01.2014.
Ružica
*.o2.carnet.hr

Pozdrav! Posluje li CCC u Hrvatskoj kao franšiza ili posluje izravno? Imam svoj poslovni prostor (90 kvadrata) pa me zanima postoji li interes za mjesta s 10000-20000 stanovnika ili se odlučuju za trgovačke centre? Može sli se dobiti telefon ili email osobe za kontakt?

15.01.2014.
Redakcija
*.dynamic.sbb.rs

Poljska kompanija CCC  u Hrvatskoj posluje direktno. Za sada nemaju nameru da se šire kroz franšizu. 

18.02.2017.
komentar: 1
*.home4.cgocable.net

Zivim i radim u Canadi vec 20 godina.

I teresuje me da li je kompanija zainteresovana za otcaranje radnje u Torontu Canada Ontario podrucije?

Hvala

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove kompanije PROFIT franchise services. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očigledno narušavaju principe pristojnog ponašanja neće biti objavljeni.

Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP adresa osobe koja ostavlja komentar biće vidljiva svim korisnicima. Korisnički nalog će biti blokiran ako komentari sadrže reklamne, uvredljive, vulgarne, preteće ili rasističke poruke. Ako primetite zloupotrebu, obratite se na: redakcija@franchising.rs.

Administrator foruma ima pravo da objedini komentare o sličnim temama i da temama dodeli prikladnije nazive.

Redakcija portala zadržava pravo da koristi ceo ili deo komentara sa foruma u člancima koji se objavljuju na sajtu Franchising.rs, kao i u časopisu ili drugim štampanim materijalima.

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank