Ristorante Il Vero Alfredo

Alfredo
Informacije o franšiznom sistemu
Opis franšiznog sistema

"Il Vero Alfredo" restoran, najpoznatiji po svom orginalnom i širom sveta čuvenom receptu za fettuccine "double butter", osnovao je još davne 1908. godine Alfredo I, a restoranom i mrežom novih restorana širom sveta i dan danas upravlja porodica - ali je to sada porodica Alfreda III.

Vremenom su fetućini Alfredo postali jedan od sinonima za dobru pastu; recept koji je repliciran i kopiran na milion različitih načina, ali i dalje neprevaziđen brend za najkvalitetniju fetućini pastu.

Tradiciju i kvalitet "Il Vero Alfredo" sada nudi i kroz franšizu, pružajući priliku ugostiteljima širom sveta da se uvere u snagu ovog koncepta, kroz:

"Il Vero Alfredo" želi da i na Balkan, u zemlje koje znaju da prepoznaju i cene pravu Italijansku tradiciju i kvalitet prenese deo ovog čuvenog koncepta, i pronađe lokalne partnere - primaoce franšize. Tražimo primaoce franšize u zemljama regiona.

Broj sopstvenih poslovnica
Rim
Broj franšiznih poslovnica
Meksiko (od 1995), Brazil (od 1992), Dubai (od 2012), SAD, New York (od 1975)
Fotografija jedinice sistema
Il Vero Alfredo
Informacije za primaoce franšize
Podrška primaocu franšize
Prava i znanje koje se prenosi primaocima franšize:
  • početna obuka (pre otvaranja franšiznog restorana) ali i redovna obuka (svake godine) u restoranu "Il Vero Alfredo" u Rimu - za kuvare i šefa kuhinje;
  • periodične posete franšiznih restorana od strane predstavnika "Il Vero Alfredo", ne samo u cilju kontrole i obuke, već i kao podrška u važnim događajima;
  • link sa naslovne strane "Il Vero Alfredo" restorana na web strane franšiznog restorana;
  • organizaciju, dizajn i uspostavljanje franšiznog restorana na način koji će verno predstaviti duh Rima i "Il Vero Alfredo" restorana: meni sa obaveznim "Fettuccine all’ Alfredo" i ostalim tipičnim specijalitetima restorana u Rimu, slike (fotografije) poznatih gostiju na zidovima - kao tradicija još od 1950. godine, interijer restorana sa svim detaljima koji ga čine autentičnim.
Procenjena ukupna vrednost investicije

U zavisnosti od lokacije, veličine i izabranog franšiznog formata - koji može biti "Bar" ili "Restoran".

Bar ili prodajno mesto (punto vendita): od 40 do 70 m2; Tipa restorana sa brzom uslugom; Hrana sa brzom pripremom i za poneti, sa kvalitetnim menijem i dobrim izborom vina.
Minimalne investicije: od 100.000 EUR, ne više od 150.000 EUR

Restoran: ne manje od 150 m2, poželjno bar 200 m2, sa kuhinjom, ostavom i delom za obedovanje; sa ne manje od 80 mesta za sedenje. Hrana izuzetnog kvaliteta, meni koji kombinuje italijansku i internacionalnu kuhinju, sa - naravno - Fettuccini Alfredo kao glavnim jelom.
Minimalne investicije: od 180.000 EUR, ne više od 300.000 EUR

Redovna franšizna naknada: 5-­6%

Osnovni zahtevi sistema

Za Bar: minimalno 40 do 70m2 na prometnoj lokaciji.

Za Restoran: 200-400 m2 sa kuhinjom i ostavom.

Kombinacija preduzetnog duha i ljubavi prema Italiji i vrhunskoj kuhinji!

Informacije o davaocu franšize
L’Originale Alfredo all’Augusteo srl
usluge@franchise2profit.com
www.alfredo-­roma.it
Kontakt osoba za kandidate
Federico Fiorentini (italijanski), Igor Bogojević (srpski, hrvatski)

Informacije navedene u katalogu potiču od samih sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri atraktivnost svakog sistema. Urednici zadržavaju pravo da provere detalje o sistemu i informacije sadržane u katalogu. Ako primetite da su navedeni podaci netačni ili zastareli, molimo Vas da o tome obavestite Redakciju.

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank