MiniPani

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

MiniPani franšiza omogućuje svojim potencijalnim primaocima da bez rizika, sa minimalnom investicijom prošire svoje postojeće poslovanje ili započnu novi, profitabilan posao.
MiniPani franšiza je odlična poslovna prilika za pojedince, koji žele raditi za sebe, ali nisu u ovom biznisu sasvim sami.

Od 2002.godine uspešno primenjujemo našu franšiznu strategiju koja ispunjava sve uslove Evropskog etičkog kodeksa franšiznog poslovanja.

Delatnost Mini Pani je proizvodnja, skladištenje i distribucija duboko smrznutog polugotovog peciva u sklopu franšiznog sistema, čiji cilj je formiranje spot-pekare (in-store bakery) u samom prodajnom prostoru primaoca franšize.

Proizvodni pogon, koji se prostire na 5000 m2 već 11 godina proizvodi razna peciva koja se posredstvom primaoca franšize peku u više stotina objekata.

MiniPani proizvodi, kojih ima više od 100 vrsta se odmah nakon oblikovanja i punjenja u zavisnosti od toga da li su kvasni ili beskvasni fermentišu, zatim duboko zamrzavaju, pakuju a onda skladište na temperaturi od -18°C. Rok upotrebe polugotove zamrznute robe je 180 dana od dana proizvodnje. Proizvodi su pakovani kilogramski ili komadno.

U prodajnom mestu primaoca franšize proizvodi se pripremaju i peku prema unapred definisanim uputstvima za pečenje i nude potrošačima, pružajući im užitak sveže ispečenog peciva, stabilnog ujednačenog kvaliteta. 

Kvalitet proizvoda se obezbeđuje pažljivim odabirom sirovina i stalnom kontrolom tehnološkog postupka proizvodnje počevši od pripreme sastojaka pa do pakovanja gotovog proizvoda. Zahvaljujući proverenim recepturama, pridržavajući se tačno definisanim tehnološkim parametrima tokom pripreme testa, nadeva, oblikovanja peciva, fermentacije i zamrzavanja, postiže se ujednačeni kvalitet Mini Pani proizvoda. Razrađena uputstva tehnologije pečenja u posebnim, standardizovanim pećnicama u prodavnicama naših franšiznih primaoca obezbeđuju poslednji korak do peciva spremnih za konzumaciju.

Mini Pani ima integrisan sistem kvaliteta, bezbednosti namirnica, HACCP sistema i zaštite životne sredine. Posedujemo sertifikovane standarde ISO 22000 i ISO 14001. Sa Halal sertifikatom je dodatno zaokružen još jedan kriterijum kvaliteta naših proizvoda.

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

Srbija, Slovenija, Hrvatska, Mađarska, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

Dobro struktuirana i vođena franšiza kao što je to MiniPani franšiza je garancija primaocima franšize za kontinualan i siguran profit. Ona se sastoji od poslovnog paketa i sadrži:

 • pravo na korišćenje brenda
 • know-how  - tajni poslovni koncept, intelektualnu svojinu
 • korišćenje digitalne spot pećnice, specijalno tehnički razvijene za pečenje MiniPani proizvoda za koju je dovoljna površina manja od 1m2. Pećnice rade na monofaznu struju, snaga im je 2.8 kW. U njima za sat vremena može da se ispeče 4-6 kg peciva.
 • obuku za rad sa spot-pećnicom, kako doći od poluproizvoda do finalnog proizvoda
 • Stalnu stručnu podršku putem naših terenskih saradnika koja obuhvata tehničke, tehnološke i marketing usluge, kao i servisiranje spot pećnice
 • marketing i PR
 • franšizni priručnik
 • MiniPani proizvode
 • sigurnu i pravovremenu logističku podršku, dostavu peciva do prodajnog mesta bez prekida hladnog lanca

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

-


OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

Potencijalni primalac franšize treba da poseduje prodajni prostor od 5-20 m2 na frekventnom mestu, koji može da bude i u zakupu, ali je svakako prednost ako je u sopstvenom vlasništvu. Prodajno mesto se sređuje uz stručnu pomoć i savet terenskih saradnika koji se zasniva na stečenom iskustvu prilikom stavljanja u funkciju više stotina prodajnih mesta.

Prvi koraci pristupanju MiniPani franšizi

Ako ste zainteresovani za našu ponudu i spremni ste da nastavite sa sprovođenjem iste, potrebno je da sledite sledeće korake :

 • popunite formular na www.minipani.com i dostavite ga nam na obradu
 • u slučaju pozitivne procene vašeg zahteva, naš predstavnik će ponuditi da se sastane sa vama da proveri prodajni prostor , kao i da predloži eventualne promene
 • potpisivanje Ugovora o distribuciji proizvoda u MiniPani franšiznom sistemu koji će biti pravni osnov za prava i odgovornosti između davaoca franšize (nas) i primaoca (Vas)

INFORMACIJE O DAVAOCU

MiniPani d.o.o.

Hipodromska 2c, P.f. 2, 24107 Subotica
Srbija

+381 24 621 521

+381 24 621 522

info@minipani.com

www.minipani.com

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno MiniPani.

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon *
E-mail *
POŠALJITE

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE