CIPO and BAXX

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Prodaja muške i ženske odeće u franšiznim radnjama ili multi-brend radnjama (franšizni ćošak).

Cipo&Baxx je osnovan 1996. godine. Brzo su se izdvojili kao kompanija koja se osmelila da proizvodi farmerice, majice, dukseve, jakne, cipele i razne modne dodatke - "ekstravagantnijeg" dizajna. Visok kvalitet proizvoda, posvećenost detaljima, ali i dizajn koji predstavlja osveženje na modnoj sceni, izgradili su dobru poziciju za Cipo&Baxx na evropskim tržištima. Njihove kolekcije su namenjene ženama i muškarcima koji vole da istaknu individualnost, ne zaziru od živopisnih boja i neobičnih krojeva i koji bi da se izgledom izdvoje iz gomile.

Cipo&Baxx je danas međunarodno poznati odevni brend sa radnjama širom sveta: u SAD-u, Australiji, Zapadnoj Evropi... Ekskluzivna prava za razvoj brenda u Centralnoj i Istočnoj Evropi ima poljska kompanija Yilba Tekstil, koja namerava da sistem proširi isključivo kroz mrežu franšiznih radnji.

Sada traže zainteresovane partnere u Srbiji, ali i u ostalim zemljama regiona: Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji.

Pridružite se!

Sopstvene poslovnice

-

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

42 franšizne radnje u Poljskoj i nekoliko stotina radnji u Australiji, Francuskoj, Holandiji, Mađarskoj, Nemačkoj, Rusiji, SAD, Španiji, Švedskoj i Turskoj.

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

  • Pomoć pri odabiru prodajnog prostora
  • Podrška u oglašavanju i marketingu
  • Know-how

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

  • Ne naplaćuje se ulazna naknade
  • Ne plaća se redovna naknada
  • Iznos investicije zavisi od veličine lokala i atraktivnosti lokacije

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

  • Veličina lokala min. 50 m2
  • Atraktivna poslovna lokacija

INFORMACIJE O DAVAOCU

Yilba Tekstil Sp. z o.o.

ul. Farbiarska 69 bud CWarszawa 02-862, Poljska

+48 504 530 085

+48 22 648 80 49

erdalcelik@cipoandbaxx.pl

www.cipoandbaxx.pl

Kontakt osoba za kandidate

Erdal Celik (komunikacija je na engleskom jeziku)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno CIPO and BAXX. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikupljaj ili obrađuj podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontaktni formular se automatski šalju, putem e-maila, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu, u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima poslate podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu takvim osobama. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.