King’s Caffe

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

King’s Caffe koncept omogućava optimalno iskorištenje ugostiteljskog prostora.
Ujutro King’s Caffe predstavlja punokrvnu kafanu, posvećenu kvalitetnim kafenim proizvodima i ponudi kafe, kroz sopstveni brand kafe i definisane procese proizvodnje.

Predvečer se prostor vizuelno i ambijentalno pretvara u punokrvni pub, u kome se fokus prebacuje na vrhunsku ponudu piva, kroz pažljivo izabran pivski asortiman, selektovanu muziku, rasvetu i dekor.

U srcu našeg koncepta je potpuna posvećenost gostu, i razrađen pristup koji privlači publiku željnu prijatnog druženja u prekrasnom ambijentu.

Sopstvene poslovnice

2 (Hrvatska)

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

2 u pripremi: Zagrebu, Hrvatska i Štutgart, Nemačka

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

  • Industrijski dizajn,
  • vođenje radova,
  • upravljanje procesima,
  • obrazovanje i edukacija osoblja,
  • kompletni kanali distribucije,
  • grafička rešenja i implementacija,
  • organizacija rada, i
  • praćenje kvaliteta.

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

10.000 € licence fee + ugovoreni procenat od neto prometa (nakon odbitka poreza)

Visina investicije zavisi od veličine prostora i tipu objekta (King’s caffe pub ili food pub) i kreće se od 40.000 € za pub odnosno 70.000€ za food pub.


OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

Potrebno je iskustvo u menadžmentu, otvorenost u komunikaciji, poslovni pragmatizam i poštovanje dogovorenih elemenata.


INFORMACIJE O DAVAOCU

Riverland Europe ltd.

35 IVOR PLACE LOWER GROUND NW1 6EA, LONDON, UK

+385916054587

info@kings-caffe.com

www.kings-caffe.com

Kontakt osoba za kandidate

Vedran Jakominić

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno King’s Caffe. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikupljaj ili obrađuj podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontaktni formular se automatski šalju, putem e-maila, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu, u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima poslate podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu takvim osobama. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.