Arby’s

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Arby's – Američki sendvič bar. Najveći svetski lanac restorana koji nudi vrhunske (high-end) sendviče. Mrežu restorana Arby's čini 3.400 restorana u SAD, Kanadi, zemljama Bliskog istoka i Turskoj. Više od 50 godina Arby's nudi mušterijama ručno pravljene sendviče, raznovrsnu kuhinju i izuzetno ukusne dezerte. Osnovu menija čini najzdravije meso vrhunskog kvaliteta. Arby's se, na taj način, pozicionirao između fast-food i fast casual restorana.

Primalac franšize potpisuje ekskluzivni Ugovor o regionalnom zastupništvu (Area Developement) u trajanju od 20 godina.

Sopstvene poslovnice

950

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

2417, uključujući 131 izvan SAD

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

  • 6-8 nedelja obuke u SAD za menadžment koji će upravljati franšiznom jedinicom
  • obuka i pomoć pri otvaranju restorana u Srbiji 

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

Za otvaranje restorana u SAD potrebna je investicija od 350 hiljada do 2,5 miliona američkih dolara. Arby's očekuje da primaoci franšize budu spremni i kadri da brzo prave i otvaraju restorane. Primalac franšize treba i da ima kapital koji će mu omogućiti da otvori najmanje 10 Arby's restorana u roku od 5 godina.

Ulazna naknada iznosi 10.000 dolara za svaki pojedinačni restoran. Redovna naknada je 4,25 odsto prihoda od prodaje, pri čemu će primalac franšize morati da izdvaja i najmanje 3,75 odsto prihoda od prodaje za marketing.


OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

-


INFORMACIJE O DAVAOCU

Arby’s Restaurant Group, Inc.

1155 Perimeter Center West, Atlanta, GA 30338, USA

arbys@franchising.pl

arbys.com

Kontakt osoba za kandidate

Molimo Vas da popunite i pošaljete formular za kontakt (ispod). Poslaćemo Vam prezentaciju koncepta

Sporazum o poverljivosti i Upitnik za kandidate. Nakon što popunite Upitnik i potpišete Sporazum

pošaljite ih na kontakt mail i dobićete detaljne informacije o poslovnom modelu i uslovima za kupovinu franšize.

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Arby’s. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

PROFIT franchise services, deo grupacije PROFIT system (PROFIT sp. z.o.o.) kao izdavač Franchising.rs vas obaveštava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forme). Sve informacije unešene u kontakt formu šalju se e-mailo-om organizatoru franšiznog (partnerskog) sistema, kako je naveden u Katalogu. Sistem koji prima poslate podatke će ih koristiti za pružanje više informacija o sopstvenom poslovanju. Slanje bilo kojih ličnih podataka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih ličnih podataka.