Arby’s

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Arby's – Američki sendvič bar. Najveći svetski lanac restorana koji nudi vrhunske (high-end) sendviče. Mrežu restorana Arby's čini 3.400 restorana u SAD, Kanadi, zemljama Bliskog istoka i Turskoj. Više od 50 godina Arby's nudi mušterijama ručno pravljene sendviče, raznovrsnu kuhinju i izuzetno ukusne dezerte. Osnovu menija čini najzdravije meso vrhunskog kvaliteta. Arby's se, na taj način, pozicionirao između fast-food i fast casual restorana.

Primalac franšize potpisuje ekskluzivni Ugovor o regionalnom zastupništvu (Area Developement) u trajanju od 20 godina.

Sopstvene poslovnice

950

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

2417, uključujući 131 izvan SAD

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

  • 6-8 nedelja obuke u SAD za menadžment koji će upravljati franšiznom jedinicom
  • obuka i pomoć pri otvaranju restorana u Srbiji 

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

Za otvaranje restorana u SAD potrebna je investicija od 350 hiljada do 2,5 miliona američkih dolara. Arby's očekuje da primaoci franšize budu spremni i kadri da brzo prave i otvaraju restorane. Primalac franšize treba i da ima kapital koji će mu omogućiti da otvori najmanje 10 Arby's restorana u roku od 5 godina.

Ulazna naknada iznosi 10.000 dolara za svaki pojedinačni restoran. Redovna naknada je 4,25 odsto prihoda od prodaje, pri čemu će primalac franšize morati da izdvaja i najmanje 3,75 odsto prihoda od prodaje za marketing.


OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

-


INFORMACIJE O DAVAOCU

Arby’s Restaurant Group, Inc.

1155 Perimeter Center West, Atlanta, GA 30338, USA

arbys@franchising.pl

arbys.com

Kontakt osoba za kandidate

Molimo Vas da popunite i pošaljete formular za kontakt (ispod). Poslaćemo Vam prezentaciju koncepta

Sporazum o poverljivosti i Upitnik za kandidate. Nakon što popunite Upitnik i potpišete Sporazum

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Arby’s. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikupljaj ili obrađuj podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontaktni formular se automatski šalju, putem e-maila, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu, u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima poslate podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu takvim osobama. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.