Lawry’s

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Lawry's je vrhunski restoran, premijum klase. To je kultni američki restoran sa menijem „od pet zvezdica“ i različitim izborom hrane od mesa, plodova mora, predjela i ukusnih dezerta. Sva jela sa menija vrhunski konobari poslužuju na specijalnim "srebrnim" kolicima za serviranje hrane, koja je još 1938. godine, za svečano otvaranje restorana, dizajnirao jedan od osnivača Lorens Frank (Lawrence Frank).

Restorane vodi porodična firma, sa tradicijom dugom 75 godina. Veličina restorana je 900 m2. Restorani Lawry's posluju u SAD, Japanu, Južnoj Koreji, Singapuru, Tajvanu i Kini.

Sopstvene poslovnice

4 restorana u SAD

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

6 restorana van SAD

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

Lawry's pruža jedinstven dizajn restorana, kompletne priručnike za obuku, marketinški materijal i promotivne materijale. Takođe pruža sveobuhvatnu podršku tokom izgradnje i otvaranja novog restorana.


OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

Najmanje 4 miliona USD.


OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

Tražimo kompaniju sa vrhunskom organizacijom i dovoljno kapitala za otvaranje i vođenje vrhunskog restorana na top lokaciji.


INFORMACIJE O DAVAOCU

Lawry’s Restaurants, Inc.

234 E Colorado Blvd., Suite 500, Pasadena, CA 91101, USA

lawrys@franchising.pl

www.lawrysonline.com

Kontakt osoba za kandidate

Molimo Vas da popunite i pošaljete formular za kontakt (ispod). Poslaćemo Vam prezentaciju Lawry's

Sporazum o poverljivosti i Upitnik za kandidate. Nakon što popunite Upitnik i potpišete Sporazum

pošaljite ih na kontakt mail (gore naveden) i dobićete detaljne informacije o poslovnom modelu i uslovima za kupovinu franšize.

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Lawry’s. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

PROFIT franchise services, deo grupacije PROFIT system (PROFIT sp. z.o.o.) kao izdavač Franchising.rs vas obaveštava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forme). Sve informacije unešene u kontakt formu šalju se e-mailo-om organizatoru franšiznog (partnerskog) sistema, kako je naveden u Katalogu. Sistem koji prima poslate podatke će ih koristiti za pružanje više informacija o sopstvenom poslovanju. Slanje bilo kojih ličnih podataka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih ličnih podataka.