Grimaldi’s

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

U svetu picerija, Grimaldi's je institucija. Brend koji je osvojio više priznanja nego bilo koja druga picerija u Sjedinjenim Državama, nosilac nagrade „5 Star Diamond“ i ovenčan titulama – „najbolja pica“, „najbolja picerija“, „najbolja pica u Njujorku“, „najbolja gurmanska pica“, „najbolji italijanski restoran“... Grimaldi's je i mesto koje već decenijama privlači slavna imena, više nego pojedini restorani s pet zvezdica. Misija brenda, stoga, i dalje ostaje praviti najbolje pice u ambijentu vrhunskog, a opet prijatnog, porodičnog restorana.

Svi restorani su u vlasništvu porodice koja se ovim poslom bavi od tridesetih godina prošlog veka. Do danas su ostali verni tradicionalnom načinu pripreme pice – po ugledu na prve pica majstore iz Napulja. Tipična Grimaldi's picerija ima od 100 do 140 m2, sa dodatnih 40 m2 terase ili bašte. 

„Parče“ ove slavne picerije i brenda iz Njujorka sada se nudi i preduzetnicima iz ovog regiona. Franšiza bi se u Srbiji (i/ili regiji) razvijala pod Area Development licencom.

Nekoliko zanimljivih podataka o piceriji Grimaldi's:

 • Više od dva miliona prodatih pica na godišnjem nivou
 • Pice se peku u zidanim pećima na ugalj koje dostižu temperaturu i do 650˚C
 • Čvrsto verujemo da je tajna prave njujorške pice u vodi. Toliko, da smo unajmili hemičare da analiziraju i „rekonstruišu“ tačan mineralni sastav vode kako bismo bili sigurni da će testo svake naše pice u svim našim picerijama na svetu imati isti ukus.

Šta su „zaštitni znaci“ picerije Grimaldi's?

 • Jedinstven dekor i ambijent restorana, koji uključuje prepoznatljive crveno-bele karirane stolnjake, lustere od flaša za vino, zidove od crvene cigle i zidanu peć za picu
 • Ručno zidana peć na ugalj koja picama daje konzistentnost i ukus koji nije moguće dobiti u pećima na drva ili gas
 • Sveži sastojci, „tajni recept“ nadeva za picu, mocarela i testo pravljeni po porodičnom receptu
 • Sveža salata, deserti (specijaliteti kuće), širok izbor svežih nadeva za kalcone i pice 
 • Širok izbor pića – kokteli, premijum piva i nagrađivana vina
 • Savršen ambijent za posebne prilike, poslovne sastanke, porodična okupljanja, večernje izlaske, degustacije vina

Sopstvene poslovnice

45 (SAD)

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

--

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

 • Pomoć pri projektovanju i uređenju enterijera (fleksibilni nacrti i formati restorana)
 • Sveobuhvatna obuka u jednom od naših sertifikovanih restorana
 • Posebna obuka za vođenje restorana, kao i kulinarska obuka u SAD
 • Pristup svim marketinškim resursima i podrška u razvoju marketinškog plana

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

Primalac franšize treba da obezbedi finansije za otvaranje najmanje 2 picerije – za tu investiciju treba izdvojiti između 1,5 i 3 miliona USD.


OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

Grimaldi's traži partnera među snažnim, tržišno orijentisanim kompanijama iz sektora povezanih sa hranom, koje bi imale dovoljno sredstava da otvore više picerija na dogovorenoj teritoriji. U obzir dolaze i kompanije iz drugih, srodnih oblasti – trgovinski lanci, nekretnine, hotelijerstvo...

Takođe, poželjno je da primalac franšize:

 • poznaje i poštuje zapadne standarde usluge i kvaliteta proizvoda  
 • poznaje i ima pristup sigurnom lancu snabdevanja
 • dobro poznaje lokalno tržište

INFORMACIJE O DAVAOCU

Grimaldi’s®

15005 N. Northsight Blvd., Scottsdale, AZ 85260, USA

+381 63 222859

ibogojevic@profitsystem.pl

www.grimaldispizzeria.com

Kontakt osoba za kandidate

Molimo Vas da popunite i pošaljete formular za kontakt (ispod). Poslaćemo Vam prezentaciju koncepta

Sporazum o poverljivosti i Upitnik za kandidate. Nakon što popunite Upitnik i potpišete Sporazum

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Grimaldi’s. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikupljaj ili obrađuj podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontaktni formular se automatski šalju, putem e-maila, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu, u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima poslate podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu takvim osobama. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.