JumpingClay

JumpingClay
Informacije o franšiznom sistemu
Opis franšiznog sistema

Pozivamo Vas da se priključite brzorastućoj franšizi koja već posluje u više od 40 zemalja širom sveta -- sa 650 otvorenih akademija i preko 5.000 instruktora.

Koncept JumpingClay potiče iz Južne Koreje -- gde je uvršćen u obrazovni sistem -- a podrazumeva da se, pored kupovine na prodajnom mestu, može i pohađati kurs modelovanja figurica od gline.

JumpingClay je najmekša i najlakša glina na svetu koja ne ostavlja mrlje, suši se na vazduhu i savršen je materijal za 3D modelovanje, a uz sve to još i potpuno bezopasna (prošla je najvažnije međunarodne testove kvaliteta i sigurnosti u kojima je tretirana kao hrana).

Kao i mašta, JumpingClay glina nema ograničenja kada je kreativnost u igri. Namenjena je svim starosnim grupama (predškolska i školska deca, odrasli i starije osobe) tako da svako uz malo mašte može oblikovati svoje zamisli i dobro se zabaviti izrađujući različite figure i ukrase. Idealan je poklon za decu, odrasle i celu porodicu! 

Od 2016. godine Mangold d.o.o. je jedini i ekskluzivni primalac Super master franšize za sve zemlje regiona (HR, RS, SI, BIH, MKD, MNE, RKS, AL) i drži ekskluzivna prava za širenje i razvoj koncepta.

Broj sopstvenih poslovnica

3 Zagreb (Hrvatska)

Broj franšiznih poslovnica

2 Makedonija (Strumica, Skoplje)

Na svetskom nivou: preko 650 u više od 40 zemalja 

Fotografija jedinice sistema
JumpingClay
Informacije za primaoce franšize
Podrška primaocu franšize
  • Obučavanje radnika
  • direktna marketinška i operativna podrška,
  • kontinuirano nadopunjavanje promo-materijalima, koji će pomoći u širenju i razvijanju poslovanja
Procenjena ukupna vrednost investicije
  • Mogućnost kupovine store (jedinične) i master franšize (za sve zemlje regiona sem Hrvatske).
  • U zavisnosti od vrste franšize (store ili master) ugovor se sklapa na 5 ili 7 godina.
  • U zavisnosti od vrste ugovora ili franšize koja se sklopi, kao i od veličine teritorije, tj. broju stanovnika, cene variraju od 5.000 EUR (za store) pa do 50.000 EUR za master franšizu.
Osnovni zahtevi sistema
  • Primalac franšize može biti bilo ko, nije potrebno prethodno znanje iz ove oblasti.
  • Posle kupovine franšize, primaoci obavezno pohađaju kurs modelovanja i rukovanja JumpingClay glinom, uz podršku naših instruktora.
Informacije o davaocu franšize
Mangold d.o.o.
Hrvatske bratske zajednice 87, 21266 Zmijavci, Hrvatska
+385 91 393 9833
info@jumpingclay.hr
www.jumpingclay.hr
Kontakt osoba za kandidate

Nediljka Dokozić

Više informacija
Popunite Kontakt formu ako želite više informacija. Informacije iz Kontakt forme direktno se prosleđuju franšiznom sistemu.
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon*
E-mail *
If you see this, leave this form field blank.

Informacije navedene u katalogu potiču od samih sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri atraktivnost svakog sistema. Urednici zadržavaju pravo da provere detalje o sistemu i informacije sadržane u katalogu. Ako primetite da su navedeni podaci netačni ili zastareli, molimo Vas da o tome obavestite Redakciju.

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank