JumpingClay

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Pozivamo Vas da se priključite brzorastućoj franšizi koja već posluje u više od 40 zemalja širom sveta -- sa 650 otvorenih akademija i preko 5.000 instruktora.

Koncept JumpingClay potiče iz Južne Koreje -- gde je uvršćen u obrazovni sistem -- a podrazumeva da se, pored kupovine na prodajnom mestu, može i pohađati kurs modelovanja figurica od gline.

JumpingClay je najmekša i najlakša glina na svetu koja ne ostavlja mrlje, suši se na vazduhu i savršen je materijal za 3D modelovanje, a uz sve to još i potpuno bezopasna (prošla je najvažnije međunarodne testove kvaliteta i sigurnosti u kojima je tretirana kao hrana).

Kao i mašta, JumpingClay glina nema ograničenja kada je kreativnost u igri. Namenjena je svim starosnim grupama (predškolska i školska deca, odrasli i starije osobe) tako da svako uz malo mašte može oblikovati svoje zamisli i dobro se zabaviti izrađujući različite figure i ukrase. Idealan je poklon za decu, odrasle i celu porodicu! 

Od 2016. godine Mangold d.o.o. je jedini i ekskluzivni primalac Super master franšize za sve zemlje regiona (HR, RS, SI, BIH, MKD, MNE, RKS, AL) i drži ekskluzivna prava za širenje i razvoj koncepta.

Sopstvene poslovnice

3 Zagreb (Hrvatska)

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

2 Makedonija (Strumica, Skoplje), Srbija (Beograd), Bosna i Hercegovina (Sarajevo)

Na svetskom nivou: preko 650 u više od 40 zemalja 

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

  • Obučavanje radnika
  • direktna marketinška i operativna podrška,
  • kontinuirano nadopunjavanje promo-materijalima, koji će pomoći u širenju i razvijanju poslovanja

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

  • Mogućnost kupovine store (jedinične) i master franšize (za sve zemlje regiona sem Hrvatske).
  • U zavisnosti od vrste franšize (store ili master) ugovor se sklapa na 5 ili 7 godina.
  • U zavisnosti od vrste ugovora ili franšize koja se sklopi, kao i od veličine teritorije, tj. broju stanovnika, cene variraju od 5.000 EUR (za store) pa do 50.000 EUR za master franšizu.

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

  • Primalac franšize može biti bilo ko, nije potrebno prethodno znanje iz ove oblasti.
  • Posle kupovine franšize, primaoci obavezno pohađaju kurs modelovanja i rukovanja JumpingClay glinom, uz podršku naših instruktora.

INFORMACIJE O DAVAOCU

Mangold d.o.o.

Hrvatske bratske zajednice 87, 21266 Zmijavci, Hrvatska

+385 91 393 9833

info@jumpingclay.hr

www.jumpingclay.hr

Kontakt osoba za kandidate

Nediljka Dokozić

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno JumpingClay. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikupljaj ili obrađuj podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontaktni formular se automatski šalju, putem e-maila, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu, u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima poslate podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu takvim osobama. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.