No+Vello

No+Vello
Informacije o franšiznom sistemu
Opis franšiznog sistema

No+Vello© je apsolutni svetski lider na području epilacije, prisutan u 17 zemalja sveta sa preko 1300 centara i u stalnoj je ekspanziji. Takođe, No+Vello© je prvi brend koji se specijalizovao na području epilacije i koji ima vlastite istraživačke laboratorije, kao i tim stručnjaka zadužen za proizvodnju i testiranje aparata namenjenih za epilaciju.

Kompanija je osnovana u novembru 2007. godine od kada uspešno posluje na globalnom nivou, a danas može da se pohvali sa milion zadovoljnih klijenata širom sveta.

Naša inovativna i jedinstvena unisex tarifa od 30€ po zoni revolucionirala je tržište epilacije. A kako smo to mogli da uradimo da naša usluga u isto vreme bude povoljna i kvalitetna? Budući da sami proizvodimo tehnologiju i protokole rada konkurentniji smo na tržištu od svih ostalih. To je takođe i misija brenda, na koju smo ponosni, a koja ima za cilj da epilaciju učini dostupnom svima.

U Španiji No+Vello© broji 280 centara i u konstatnom je porastu. U Italiji je od 2011. godine za samo 48 meseci otvoreno preko 200 centara. U konstatnoj je ekspanziji i na Balkanu gde Slovenija broji 9 centara, Bosna i Hercegovina 10. U Srbiji smo trenutno prisutni u Beogradu gde smo doživeli veliku ekspanziju i za samo godinu dana dostigli puni kapacitet centra i u Novom Sadu. Trenutno imamo otvorene pozicije u svim gradovima preko 50.000 stanovnika.

No+Vello© se pokazao kao concept koji jednako dobro posluje u razvijenim zemljama kao što su Švajcarska, UK i onim manje razvijenim kao što su zemlje jugoistočne Evrope.

Prema iskustvu svih 1300 poslovnih jedinica širom sveta No+Vello© je sigurna investicija koja se vraća od 6-18 meseci, što je bio slučaj i u Srbiji. 

Broj sopstvenih poslovnica

2 (Beograd)

Broj franšiznih poslovnica

1 (Novi Sad)

Fotografija jedinice sistema
No+Vello
Informacije za primaoce franšize
Podrška primaocu franšize

Šta je uključeno u početnu investiciju?

 • Početna obuka u trajanju od 15 dana na temu No+Vello© protokola rada kao i obuka na temu poslovanja i prodajnih veština
 • Kompletna oprema za centar (No+Vello© tehnologija, nameštaj za kabinu i čekaonu)
 • Svetleća reklama i reklamna folija za izlog
 • Paket početnog reklamnog materijala
 • Kontinuirana marketinška podrška
 • Ekskluzivnost teritorije
Procenjena ukupna vrednost investicije
 • Inicijalna naknada: 31.500 EUR + PDV
 • Redovna mesečna naknada: 200 EUR royalty koji uključuje stalnu No+Vello© podršku
 • Naknada za marketing: 300 EUR
 • Neophodne početne investicije: variraju od 500 EUR do 3.000 EUR u zavisnosti od stanja lokala
 • Povrat inicijalne investicije: 6-18 meseci
Osnovni zahtevi sistema
 • Primalac franšize treba da ima lokal (sopstveni ili u zakupu, veličine minimalno 35m2) u čijem odabiru bismo mi dali podršku
 • Primalac franšize mora da bude osoba koja je visoko motivirana za rad i koja se uklapa u naše poslovno okruženje koje ima za cilj na prvom mestu da svi idemo srećni na posao
Informacije o davaocu franšize
PROVENTUS TEAM d.o.o.
Svetogorska 45, Beograd
+381 64 121 41 65
srbija@nomasvello.com
www.nomasvello.rs
Kontakt osoba za kandidate

Nejra Gadžo

Više informacija
Popunite Kontakt formu ako želite više informacija. Informacije iz Kontakt forme direktno se prosleđuju franšiznom sistemu.
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon*
E-mail *
If you see this, leave this form field blank.

Informacije navedene u katalogu potiču od samih sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri atraktivnost svakog sistema. Urednici zadržavaju pravo da provere detalje o sistemu i informacije sadržane u katalogu. Ako primetite da su navedeni podaci netačni ili zastareli, molimo Vas da o tome obavestite Redakciju.

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank