Pressto

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Pressto želi da pronađe partnera koji bi bio primalac Pressto master franšize za teritoriju cele regije koju čine zemlje bivše Jugoslavije partnera koji bi bio zadužen za razvoj brenda u regiji, odnosno, u svakoj od zemalja koje je čine.

Pressto je jedna od najvećih kompanija na svetu u svojoj branši, na listi je TOP 100 GLOBAL najvećih franšiznih sistema na svetu (po Franchise Direct-u),  a već dve godine zaredom je najbolje rangirana franšiza na listi u branši hemijskog čišćenja (dry cleaning).

Pored klasičnih usluga hemijskog čišćenja, Pressto svojim klijentima nudi i set ekskluzivnih usluga kojima se izdvaja od konkurencije: čišćenje kožne odeće, obuće, venčanica, kaciga i drugih specifičnih predmeta, što većina konkurenata ne može da ponudi. Pressto poslovnice odlikuje besprekorna čistoća i moderni dizajn, a klijentima je na raspolaganju i mobilna aplikacija kojom mogu da upravljaju preuzimanjem, odnosno, dostavom stvari iz svog doma.

Sopstvene poslovnice

45 u Španiji.

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

+500 u 24 zemlje, na 5 kontinenata

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

  • Primalac franšize će dobiti potpunu obuku pre otvaranja, kao i obuku i podršku tokom trajanja ugovora.
  • Pressto snabdeva mašinama i opremom, kao i aplikacijama koje se koriste u radu. Deo opreme i mašina je namenski i ekskluzivno dizajniran i proizveden za Pressto, i jedinstven je na tržištu.

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

  • do 150.000€ za franšizna prava za celu regiju
  • 120-140.000€ za prvu poslovnicu (flagship).

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

Potencijalni partneri:

  • kompanije iskusne u razvoju franšiznih lanaca
  • specijalizovane kompanije iz branše čišćenja i održavanja
  • ostale kompanije koje žele da diverzifikuju portfolio svojih investicija kroz saradnju sa velikim i uspešnim svetskim konceptima
  • privatni i institucionalni investitori, itd.

INFORMACIJE O DAVAOCU

Pressto Enterprises

C/Bascuñuelos, 13, edificio H - 28021, Madrid, Spain

+381 63 845 99 23

tiagocarruco@gmail.com

www.pressto.es

Kontakt osoba za kandidate

Tiago Santos da Silva Carruço
(engleski

španski i portugalski jezik)
Igor Bogojević

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Pressto. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikupljaj ili obrađuj podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontaktni formular se automatski šalju, putem e-maila, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu, u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima poslate podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu takvim osobama. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.