ORION TELEKOM

Orion telekom
Informacije o franšiznom sistemu
Opis franšiznog sistema

Orion telekom je nastao integracijom tri internet provajdera (Media Works, Neobee.net i SezamPro), i iza nas stoji iskustvo u telekomunikacijama staro 20 godina. Vlasnička struktura kompanije jedan je od ključeva u našem pozicioniranju na tržištu - Orion telekom je finansiran od strane Evropske banke za obnovu i razvoj, kao i najvećih evropskih hedž fondova, koji su videli potencijal u razvoju telekomunikacionog tržišta u Srbiji i Zapadnom Balkanu. Naša misija je da obezbedimo kvalitetna i inovativna telekomunikaciona rešenja svim korisnicima koji imaju potrebu za brzim i pouzdanim komunikacijama, i koji vode računa o troškovima, a naša vizija je da budemo prepoznatljivi kao dobavljač usluga i podrške vrhunskog kvaliteta.

Nudimo telekomunikacione servise za privatne i poslovne korisnike: Internet, televiziju, fiksnu telefoniju, hosting. Naše usluge prodaju se pojedinačno ili  u raznim paketima - poput "Orion triple" paketa (koji čine internet pristup bez ograničenja u prenosu podataka, digitalna televizija sa više od 150 TV kanala i fiksna telefonija sa 200 do 500 besplatnih minuta) . Svojim klijentima obezbeđujemo neophodnu opremu za koriščenje servisa, ali i dodatne pogodnosti i usluge: web to phone SMS poruke u okviru paketa, korisnička podrška 7/7, osiguranje stana ili nekretnine u kojima je instalirana Orion telekom oprema (u saradnji sa partnerskim osiguravajućiim kućama).

Našu prodajnu mrežu pretežno čine lokalni partneri - primaoci franšize i posrednici u prodaji Orion telekom usluga. Posrednici su zaduženi za prodaju Orion telekom usluga, a franšizni partneri, dodatno u odnosu na posrednike, i za održavanje infrastrukture i podršku korisnicima na teritoriji koju pokrivaju. Ovakav pristup negujemo zato što želimo da na pravi način kombinujemo snagu i brend velike kompanije sa poznavanjem lokalnog tržišta i poverenjem koji naši partneri uživaju u svojim lokalnim sredinama - tako smo najbliži  klijentima.

Partneri zarađuju kroz proviziju od prodatih usluga privatnim i poslovnim korisnicima, a u slučaju primalaca franšize i od usluga održavanja mreže i podrške koju pružaju korisnicima.

Partnerstvo sa Orion telekom - bilo kao posrednik ili primalac franšize - je dobra poslovna prilika za sve preduzetne: one koji posluju u telekomunikacijama ili srodnim branšama (lokalni provajderi usluga, prodaja i servis mobilnih telefona, itd.), ali i one koji su uspešni u drugim oblastima trgovine (maloprodaja), ili u pružanju usluga krajnjim korisnicima (serviseri, majstori za radio i belu tehniku, itd.). 

Broj sopstvenih poslovnica

3

Broj franšiznih poslovnica

70

Fotografija jedinice sistema
Orion telekom
Informacije za primaoce franšize
Podrška primaocu franšize
  • početna obuka
  • brendiranje lokala (pod brendiranjem se podrazumeva folija na staklu, posteri, flajeri, promo pultevi)
  • radio reklama
  • usmerene marketinške aktivnosti na društvenim mrežama
  • organizacija promotivnih aktivnosti
Procenjena ukupna vrednost investicije
  • Partner dobija proviziju od ostvarenog prometa
  • Nema značajnih početnih ulaganja
Osnovni zahtevi sistema
  • Primalac mora imati lokal (sopstveni ili u zakupu)
  • Poželjno je iskustvo u oblasti telekomunikacija ili elektronike (TV servisi ili servisi bele tehnike) ali nije neophodno.
  • Dobro poznavanje lokalnog tržišta
Informacije o davaocu franšize
Orion Telekom Doo
Male pruge 8, Zemun polje
+381 64 837 9203
Milos.Arambasic@oriontelekom.rs
www.oriontelekom.rs
Kontakt osoba za kandidate

Miloš Arambašić

Više informacija
Popunite Kontakt formu ako želite više informacija. Informacije iz Kontakt forme direktno se prosleđuju franšiznom sistemu.
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon*
E-mail *
If you see this, leave this form field blank.

Informacije navedene u katalogu potiču od samih sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri atraktivnost svakog sistema. Urednici zadržavaju pravo da provere detalje o sistemu i informacije sadržane u katalogu. Ako primetite da su navedeni podaci netačni ili zastareli, molimo Vas da o tome obavestite Redakciju.

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank