ORION TELEKOM

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Orion telekom je nastao integracijom tri internet provajdera (Media Works, Neobee.net i SezamPro), i iza nas stoji iskustvo u telekomunikacijama staro 20 godina. Vlasnička struktura kompanije jedan je od ključeva u našem pozicioniranju na tržištu - Orion telekom je finansiran od strane Evropske banke za obnovu i razvoj, kao i najvećih evropskih hedž fondova, koji su videli potencijal u razvoju telekomunikacionog tržišta u Srbiji i Zapadnom Balkanu. Naša misija je da obezbedimo kvalitetna i inovativna telekomunikaciona rešenja svim korisnicima koji imaju potrebu za brzim i pouzdanim komunikacijama, i koji vode računa o troškovima, a naša vizija je da budemo prepoznatljivi kao dobavljač usluga i podrške vrhunskog kvaliteta.

Nudimo telekomunikacione servise za privatne i poslovne korisnike: Internet, televiziju, fiksnu telefoniju, hosting. Naše usluge prodaju se pojedinačno ili  u raznim paketima - poput "Orion triple" paketa (koji čine internet pristup bez ograničenja u prenosu podataka, digitalna televizija sa više od 150 TV kanala i fiksna telefonija sa 200 do 500 besplatnih minuta) . Svojim klijentima obezbeđujemo neophodnu opremu za koriščenje servisa, ali i dodatne pogodnosti i usluge: web to phone SMS poruke u okviru paketa, korisnička podrška 7/7, osiguranje stana ili nekretnine u kojima je instalirana Orion telekom oprema (u saradnji sa partnerskim osiguravajućiim kućama).

Našu prodajnu mrežu pretežno čine lokalni partneri - primaoci franšize i posrednici u prodaji Orion telekom usluga. Posrednici su zaduženi za prodaju Orion telekom usluga, a franšizni partneri, dodatno u odnosu na posrednike, i za održavanje infrastrukture i podršku korisnicima na teritoriji koju pokrivaju. Ovakav pristup negujemo zato što želimo da na pravi način kombinujemo snagu i brend velike kompanije sa poznavanjem lokalnog tržišta i poverenjem koji naši partneri uživaju u svojim lokalnim sredinama - tako smo najbliži  klijentima.

Partneri zarađuju kroz proviziju od prodatih usluga privatnim i poslovnim korisnicima, a u slučaju primalaca franšize i od usluga održavanja mreže i podrške koju pružaju korisnicima.

Partnerstvo sa Orion telekom - bilo kao posrednik ili primalac franšize - je dobra poslovna prilika za sve preduzetne: one koji posluju u telekomunikacijama ili srodnim branšama (lokalni provajderi usluga, prodaja i servis mobilnih telefona, itd.), ali i one koji su uspešni u drugim oblastima trgovine (maloprodaja), ili u pružanju usluga krajnjim korisnicima (serviseri, majstori za radio i belu tehniku, itd.). 

Sopstvene poslovnice

3

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

70

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

  • početna obuka
  • brendiranje lokala (pod brendiranjem se podrazumeva folija na staklu, posteri, flajeri, promo pultevi)
  • radio reklama
  • usmerene marketinške aktivnosti na društvenim mrežama
  • organizacija promotivnih aktivnosti

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

  • Partner dobija proviziju od ostvarenog prometa
  • Nema značajnih početnih ulaganja

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

  • Primalac mora imati lokal (sopstveni ili u zakupu)
  • Poželjno je iskustvo u oblasti telekomunikacija ili elektronike (TV servisi ili servisi bele tehnike) ali nije neophodno.
  • Dobro poznavanje lokalnog tržišta

INFORMACIJE O DAVAOCU

Orion Telekom Doo

Male pruge 8, Zemun polje

veljko.milutinovic@oriontelekom.rs

www.oriontelekom.rs

Kontakt osoba za kandidate

Veljko Milutinović

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno ORION TELEKOM. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikupljaj ili obrađuj podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontaktni formular se automatski šalju, putem e-maila, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu, u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima poslate podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu takvim osobama. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.