KIODA

Informacije o franšiznom sistemu
Opis franšiznog sistema

Mi smo internacionalni lanac konceptualnih prodavnica KIODA. Reč "kio da" potiče iz korejskog i u prevodu, jednostavno, znači – slatko ili simpatično! U KIODA prodavnicama nudimo "simpatične" proizvode inspirisane Korejom, ali i proizvode iz raznih zemalja, jednostavne i jedinstvene, zanimljive i lepe, uvek lepo dizajnirane i atraktivne. Verujemo da se savršenstvo krije u jednostavnosti, pa takvu savršenost nudimo i svojim kupcima.

Dizajn je suština naše ponude – svi proizvodi su dizajnirani, i to od strane poznatih i manje poznatih dizajnera širom planete. Baziraju se na inovativnim, novim i praktičnim idejama, nude se u raznim linijama proizvoda, a asortiman se ažurira na svaka tri meseca. Kupcima, stoga, garantujemo da su sa nama uvek u trendu i da kupovinom u KIODA prodavnicama uvek dobijaju najaktuelnije proizvode!

Broj sopstvenih poslovnica

10 (Vijetnam, Malezija, Singapur, Kazahstan, Nepal, Indija, Indonezija, Filipini)

Broj franšiznih poslovnica

Malezija, Singapur, Vijetnam, Kazahstan, Nepal, Indija, Indonezija, Filipini

Fotografija jedinice sistema
Kioda store
Informacije za primaoce franšize
Podrška primaocu franšize

1. Inicijalna obuka

Ne morate imati nikakvo prethodno iskustvo u sličnim branšama da biste investirali u našu franšizu, dovoljno je da gajite strast prema biznisu i prodaji. Nije čak neophodno ni da imate iskustvo u upravljanju – i oko toga vam možemo pomoći. Obezbeđujemo sveobuhvatnu obuku i početni trening za primaoce franšize u trajanju od nedelju dana.
Obuka se odvija u našoj centralnoj kancelariji u Maleziji, a fokus obuke je na operativnim veštinama i odnosima s kupcima.  

2. Početna podrška

U početku poslovanja, KIODA će vam asistirati oko svega. Pratićemo vas u svakom koraku uspostavljanja trgovine i pružati pomoć kada god vam zatreba – još od faze izbora lokacije i uređenja prostora. Postaraćemo se da dobro uredite trgovinu, i opremom i softverom, pružaćemo vam PR podršku, olakšati proces selekcije i zapošljavanja radnika i, potom, pomoći u njihovoj obuci. 

3. Tekuća podrška

Jednom kad otvorite sopstvenu KIODA prodavnicu, ulazimo u fazu trajne podrške, dokle god sarađujemo. Imaćete pristup regionalnim timovima za podršku, mentorski program i tehničku podršku, sve vreme. Svakako, ključno je to da ćete uvek imati obezbeđene posebne odnose sa proizvođačima i dobavljačima i, pre svega, pogodnost povoljnih cena – zbog zajedničkih kupovina, odnosno, zbog veće kupovne moći koju stvara naša mreža. 

Procenjena ukupna vrednost investicije

KONCEPT

Predstavljamo vam maloprodajni trgovački koncept inspirisan i prožet trendovima moderne korejske pop kulture, sa jedinstvenim ambijentom i mnoštvom proizvoda u ponudi.

NEOPHODAN IZNOS INVESTICIJA

 • Neophodan nivo investicija niži je nego da sami kreirate sličan format sa organizovanim snabdevanjem i uređenom logistikom, i svim neophodnim licencama različitih dizajnera i dobavljača.
 • Redovna mesečna naknada (royalties) zavisi od ostvarenih prometa, i iznosi 3% prometa.
 • Troškovi rente i uređenja prodavnice zavise od stanja i lokacije radnje.
 • Procenjujemo da će ukupne investicije za započinjenje posla, bez troškova rente i uređenja prostora, iznositi između 150.000 i 280.000 USD (dolara).

ASORTIMAN I MARŽE

 • Prosečna prodajna marža koju ostvarujete na našim proizvodima kreće se između 45 i 50%
 • Većina našeg asortimana, i to do 70%, nalazi se u cenovnom rangu od prosečnih 2,5 dolara (USD), dok je ostatak asortimana uglavnom u cenovnom rangu od dvadesetak dolara.  
Osnovni zahtevi sistema

Trebaju nam:

 1. posvećeni partneri
 2. koji gaje strast prema biznisu,
 3. finansijski stabilni;
 4. koji imaju biznis plan, i
 5. znaju da brzo donose odluke.
Informacije o davaocu franšize
Kioda Malasya SDN BHD
No. 68 Jalan Austin Heights 8/7, Taman Austin Heights, 811 00 Johor Bahru, Malaysia (Malezija)
+60167155125
jason@kioda.my
Kontakt osoba za kandidate

Jason Tay (engleski)

Više informacija
Popunite Kontakt formu ako želite više informacija. Informacije iz Kontakt forme direktno se prosleđuju franšiznom sistemu.
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon*
E-mail *
If you see this, leave this form field blank.

Informacije navedene u katalogu potiču od samih sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri atraktivnost svakog sistema. Urednici zadržavaju pravo da provere detalje o sistemu i informacije sadržane u katalogu. Ako primetite da su navedeni podaci netačni ili zastareli, molimo Vas da o tome obavestite Redakciju.

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank