KiwiSun BioSolarium

KiwiSun, Solarijum
Informacije o franšiznom sistemu
Opis franšiznog sistema

Sa svešću o zdravstvenoj sigurnosti, koncept KiwiSun solarijuma je baziran na specijalnoj tehnologiji koju je upravo osmislila naša kompanija (Black Care Ltd.) – proizvođač solarijuma s višedecenijskim iskustvom. Kompanija se, za ove 23 godine postojanja, specijalizovala za razvoj medicinskih lampi. Srž ove tehnologije je u specijalnom medicinskom svetlu koje će zadovoljiti i klijente koji naročito paze na zdravlje.

Zasnovano na višegodišnjem radu, naš cilj je bio da stvorimo solarijum savršen u svakom pogledu, koji će postići do tada neviđen uspeh, ali biti i izuzetna poslovna šansa, prilika za opravdanu investiciju. S tom idejom je 2006. nastao KiwiSun, biosolarijum koji pazi na zdravlje svojih klijenata. KiwiSun je prvi franšizni sistem solarijuma koji koristi opremu po standardima Evropske unije, pored toga što je nosilac sertifikata Radiološko-biološkog instituta (Radiological Biology Institute). Zahvaljujući specijalnom zelenom svetlu, KiwiSun zeleni biosolarijum (s nežnim mehanizmom rada) daje očaravajuću, prirodnu bronzanu boju koži, podstiče proizvodnju D vitamina, apsorpciju kalcijuma i lučenje endorfina, dovodeći do eksplozije energije i dobrog raspoloženja.

Uspeh naše mreže je rezultat temeljnog istraživanja i razvoja koje je podržavao tim profesionalaca (psiholozi za marketing, dizajneri, marketing menadžeri, inženjeri i vlasnici solarijuma), radeći na ovome veoma posvećeno i dugo. Naša namera je bila da stvorimo ambijent koji će za tih par minuta provedenih u KiwiSun solarijumu pretvoriti u trenutke čistog uživanja. Izgled i dizajn naših salona pozitivno deluju na sva čula.

Kroz našu franšiznu mrežu, koja se u ovom trenutku razvija na osam tržišta, nudimo teritorijalnu ekskluzivnost, centralizovan marketing, obuke, IT sistem, onlajn usluge, besplatan dizajn enterijera, pravo na korišćenje imena (brenda) i vizuala – a iznad svega, zaokružen i operativan koncept koji se već 66 puta dokazao u praksi, koliko u ovom trenutku ima franšiznih salona. Omogućili smo da nivo investicije bude što je moguće manji, jer ne naplaćujemo ulaznu franšiznu naknadu (budući da smo i proizvođač kapsula za solarijum), tako da naši primaoci franšize mogu direktno da kupe solarijume od nas po proizvodnoj ceni. Ostalu opremu za salon i nameštaj ne moraju da kupuju od nas, ali će svakako dobiti listu najpovoljnijih dobavljača. Naša kompanija ne želi da ubira profit na pristupanju mreži, već je zainteresovana za dugoročnu saradnju, budući da se najveći deo prihoda generiše prodajom solarnih kapsula i kozmetičkih proizvoda – tako da smo zainteresovani za promet svakog pojedinačnog salona.

Pored svega toga, naša kompanija nudi više od 300 različitih kozmetičkih preparata za solarijume, uz kompletnu liniju KiwiSun proizvoda. Poslednjih godina, veliki broj međunarodnih kompanija izabrao je KiwiSun franšiznu mrežu kao kanal kojim će predstaviti i promovisati svoje proizvode, jer se kroz KiwiSun lanac obezbeđuje direktan pristup klijentima, a neposredno uručivanje uzoraka proizvoda i flajera uvek je praćeno lepim rečima. U prethodnih nekoliko godina, sarađivali smo s dobro poznatim brendovima i partnerima kao što su Dove, Signal, Rexona, Milka, Gösser, Nescafé, Perwooll ili Merck.

Broj sopstvenih poslovnica

5

Broj franšiznih poslovnica

66 (Irska, Engleska, Nemačka, Austrija, Slovačka, Mađarska, Rumunija, Grčka)

Fotografija jedinice sistema
KiwiSun, Solarijum
Informacije za primaoce franšize
Podrška primaocu franšize
 • teritorijalna ekskluzivnost
 • besplatan dizajn enterijera 
 • pravo na korišćenje brenda i vizuala
 • atraktivan imidž brenda i proveren poslovni koncept 
 • finansijski model i kalkulator investicija
 • proizvodnja i najniže nabavne cene proizvoda 
 • garancija proizvođača
 • obuka u centrali, prenos celokupnog poslovnog znanja (know-how)
 • centralizovani marketing i sveobuhvatne kampanje (na nivou cele države)
 • podrška lokalnom marketingu
 • zvanični sertifikati, sistem garancije kvaliteta
 • softverska kontrola i onlajn usluge
 • stotine kozmetičkih i drugih, kompatibilnih proizvoda uz sopstvenu liniju brendiranih proizvoda
 • stalna operativna podrška, obuke, profesionalni monitoring
Procenjena ukupna vrednost investicije
 • Nema ulazne naknade!
 • Iznos ukupne investicije: 70-100.000 €

Redovna franšizna naknada: 120 € /po kapsuli solarijuma /mesečno

Osnovni zahtevi sistema

Nije potrebno nikakvo prethodno znanje ili radno iskustvo iz ove oblasti, budući da KiwiSun svojim primaocima franšize nudi potpuno zaokružen i razrađen koncept. Zahvaljujući tome, gotovo svako s uspehom može da vodi KiwiSun solarijum na dogovorenoj teritoriji. 

Informacije o davaocu franšize
Fox Consulting Kft.
1139 Budapest, Rozsnyay u. 11.
+36 20 965 1681
franchise@kiwisun.hu
www.kiwisun.hu
Kontakt osoba za kandidate

Mr. Péter Klein (engleski, mađarski)

Više informacija
Popunite Kontakt formu ako želite više informacija. Informacije iz Kontakt forme direktno se prosleđuju franšiznom sistemu.
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon*
E-mail *
If you see this, leave this form field blank.

Informacije navedene u katalogu potiču od samih sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri atraktivnost svakog sistema. Urednici zadržavaju pravo da provere detalje o sistemu i informacije sadržane u katalogu. Ako primetite da su navedeni podaci netačni ili zastareli, molimo Vas da o tome obavestite Redakciju.

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank