Mobile Outfitters

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Mobile Outfitters doo je nova kompanija na tržištu Srbije, ekskluzivni distributer američke grupacije Mobile Outfitters, koja globalno pruža usluge zaštite i stilizovanja mobilnih telefona i drugih elektronskih uređaja (laptopova, GPS uređaja i satova) primenom najnovijih tehnologija.

Tehnologije koje koristimo (Clear coat, Fusion bumber i Style skins) razvijene su od strane stručnjaka iz SAD, optimizovane su za prodaju po tržnim centrima (komercijalnim ostrvima) ili već postojećim prodavnicama mobilnih telefona (korneri) i  kombinuju najnovija tehnološka rešenja iz sveta zaštite, sa principom odnosa sa kupcima koji zovemo "doživotni program zamene"  – po kojem se naši proizvodi kupuju samo jednom jer za njih važi doživotna garancija.

Ova tehnologija prisutna je u više od 40 zemalja sveta, i distribuira se na više od 400 lokacija od kojih su neke i u regionu: Westend City Center i Arena Plaza u Budimpešti, Arena u Zagrebu, Bory Mall u Bratislavi, Donau Zentrum u Beču, City Center u Grczu i Spacelink Elektronik u Istanbulu.

Saradnju sada nudimo i novim partnerima u Srbiji.

Prednosti saradnje sa nama:  

 1. Radimo, praktično, bez lagera, jer naš nagrađivani Rapid Cut sekač proizvodi folije na licu mesta,
 2. na SVE naše folije dajemo garanciju veka proizvoda na koji se postavlja sve što prodajemo, a eventualna zamena folije se može izvršiti i u drugim zemljama, gde god postoji ovlašćeni distributer ove tehnologije
 3. mašine i sva oprema se proizvode u SAD što garantuje kvalitet,
 4. prodavci prolaze kroz profesionalnu obuku kako bi pružili uslugu na svetskom nivou,
 5. matična kompanija iz SAD ima planove razvoja posla i tehnologije za narednih 50 godina, pa je perspektiva ovog posla izuzetno velika, 
 6. velika je verovatnoća da će naši proizvodi naći svoje mesto kod nekog od operatera mobilne telefonije u Srbiji, kao i u ovlašćenim Samsung radnjama (što je slučaj u Turskoj i Belgiji),
 7. nudimo dva modela (formata) saradnje: Ostrvo i Korner. Ostrvo je namenjeno prodaji u tržnim centrima, a korner je prodajni format za već postojeće prodavnice mobilnih uređaja, i 
 8. sa većinom operatera šoping molova u inostranstvu i Srbiji smo razvili dobru saradnju, te za većinu gradova Srbije možemo da ponudimo podršku u zakupu prostora u šoping molovima – postojećim ili onima koji se tek grade!

Sopstvene poslovnice

Srbija: 3 (Beograd) – T.C. Ušće, T.C. Rajićeva, T.C. Stadion

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

Srbija: 2 (Pančevo i Kruševac)
Globalno: preko 400 poslovnica u više od 40 zemalja

Slika jedne poslovnice
Mobile outfitters
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

 • Pravo korišćenja brenda i tehnologije Clear coat, Fusion bumber i Style skins
 • Know-how
 • Profesionalna obuka
 • Mašina koja seče folije za 2.000 modela i softver koji prati mašinu, sa neograničenim ažuriranjem novih modela
 • Početni inventar (folije, sva sredstva za njenu instalaciju, uniforme za prodavce, monitor od 40“ sa reklamom koja se konstantno emituje, full HD kamera i DVR)
 • Program za praćenje prodaje i zaliha (onlajn pristup)
 • Vizuelni identitet i kompletno brendiranje prostora (ostrvo ili korner), idejno rešenje za bilbord i flajere, kao i podršku za marketing na Instagramu i Facebooku
 • Podršku u pregovorima sa šoping molovima oko lokacije
 • Ako ste zainteresovani za saradnju, a nemate iskustvo u poslovanju sa mobilnim telefonima, možemo da Vam pomognemo u pronalaženju partnera za korner u već postojećim mobil shopovima na celoj teritoriji Srbije.    

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

Ostrvo
Ulazna naknada: 19.900 EUR. U cenu ulazu sve gore navedeno izuzev izrade nameštaja  

Corner
Ulazna naknada: 11.900 EUR. U cenu ulazu sve gore navedeno izuzev izrade nameštaja 


OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

 • Neophodan vam je samo početni kapital (sem investicija i za prvih par meseci poslovanja), sve ostalo dobijate, te nije neophodno prethodno iskustvo.
 • Ukoliko imate ili planirate da zakupite prostor, prostor od 6 kvadrata se smatra idealnim za oba formata.

INFORMACIJE O DAVAOCU

Mobile Outfitters d.o.o.

Knez Mihaila 21A/133

+381 64 2500006

office@moutfitters.rs

www.moutfitters.rs

Kontakt osoba za kandidate

Bogi Cvetković ((srpski

engleski i mađarski jezik)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Mobile Outfitters. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikupljaj ili obrađuj podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontaktni formular se automatski šalju, putem e-maila, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu, u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima poslate podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu takvim osobama. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.