Oxette

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Oxette je grčki brend koji je aktivno uključen u oblast proizvodnje, distribucije, i prodaje nakita, satova i modnih dodataka. Sa više od 25 godina iskustva, kompanija Perideo S.A (vlasnik brenda) je uspela da izgradi snažno prisustvo ne samo u Grčkoj, već i širom sveta. Prva prodavnica je otvorena u Atini 1998 godine.

Oxette je u vrlo kratkom vremenu pridobio globalnu pažnju potrošača, zbog svog izuzetno pažljivo dizajniranog i unikatnog nakita, koji je izrađen od najčistijeg srebra, poludragog kamenja, kristala, pozlaćen 18k pozlatom, po izuzetno povoljnim cenama. Danas Oxette posluje u mnogim zemljama, u kompanijskim maloprodajnim objektima, franšiznim prodavnicama i kornerima.

U Srbiji Oxette ima dve prodajne lokacije - u Delta City-ju i Big Fashion-u - a uskoro ćemo  biti i na novim lokacijama, koje već imamo u najavi.

Glamar d.o.o. kao primalac master franšize za Srbiju, ima prava na podfranšize, odnosno omogućava vam da primite jediničnu franšizu Oxette - maloprodajni objekat ili korner u multibrend prodavnici - i to na teritoriji cele Srbije, osim Beograda i okoline. Ulaskom u franšizni sistem dobijate kvalitetan brend, kompletan vizuelni identitet, osmišljen marketing, obuku i podršku u poslovanju.

Filozofija brenda
Oxette je napravljen za nezavisne, moderne žene i muškarce, koji vole modu i koriste je da izraze svoju ličnost i svoj društveni položaj u zajednici, uopšte.
Reč Oxette je kovanica grčke reči OX što znači moć i francuske reči ETTE što je u prevodi žena.

Kolekcije
Oxette-ove kolekcije su kreacije koje uključuju nakit, satove i dodatke, koji su pažljivo dizajnirani da bi se postigla ravnoteža između današnjih globalnih trendova i umetnosti.

Sopstvene poslovnice

3

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

250

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

 • Podrška u selekciji lokacije i opremanju radnje
 • Početna obuka radnika - upoznavanje sa brendom i edukacija o metodama prodaje nakita
 • Marketing podrška
 • Podrska i savetovanje u poslovanju - u svim segmentima
 • Ekskluzivnost rada na dogovorenoj teritoriji
 • Jedinstveni vizuelni identiet u svim elementima

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

Investicija u uređenje i opremanje lokala varira, zavisno od internog dogovora.


OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

 • Lokal mora biti na atraktivnoj lokaciji, ili ostvro u šoping mall-u, veličine od 20 do 30 m2
 • Za korner franšizu je neophodno mesto u postojećem prodajnom prostoru ili hotelu
 • Korner je pogodan za prodavnice satova, nakita, garderobe i modnih dodataka.
 • Lokal i korner se opremaju po Oxette standardima.
 • Primalac franšize mora imati registrovano pravno lice (preduzetnik) ili d.o.o.

INFORMACIJE O DAVAOCU

Glamar doo

Jurija Gagarina 105, Beograd

+389 78 230979

contact@glamar.rs

www.oxette.com

Kontakt osoba za kandidate

Magda Molovska

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Oxette. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikupljaj ili obrađuj podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontaktni formular se automatski šalju, putem e-maila, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu, u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima poslate podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu takvim osobama. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.