Oxette

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Oxette je grčki brend koji je aktivno uključen u oblast proizvodnje, distribucije, i prodaje nakita, satova i modnih dodataka. Sa više od 25 godina iskustva, kompanija Perideo S.A (vlasnik brenda) je uspela da izgradi snažno prisustvo ne samo u Grčkoj, već i širom sveta. Prva prodavnica je otvorena u Atini 1998 godine.

Oxette je u vrlo kratkom vremenu pridobio globalnu pažnju potrošača, zbog svog izuzetno pažljivo dizajniranog i unikatnog nakita, koji je izrađen od najčistijeg srebra, poludragog kamenja, kristala, pozlaćen 18k pozlatom, po izuzetno povoljnim cenama. Danas Oxette posluje u mnogim zemljama, u kompanijskim maloprodajnim objektima, franšiznim prodavnicama i kornerima.

U Srbiji Oxette ima dve prodajne lokacije - u Delta City-ju i Big Fashion-u - a uskoro ćemo  biti i na novim lokacijama, koje već imamo u najavi.

Glamar d.o.o. kao primalac master franšize za Srbiju, ima prava na podfranšize, odnosno omogućava vam da primite jediničnu franšizu Oxette - maloprodajni objekat ili korner u multibrend prodavnici - i to na teritoriji cele Srbije, osim Beograda i okoline. Ulaskom u franšizni sistem dobijate kvalitetan brend, kompletan vizuelni identitet, osmišljen marketing, obuku i podršku u poslovanju.

Filozofija brenda
Oxette je napravljen za nezavisne, moderne žene i muškarce, koji vole modu i koriste je da izraze svoju ličnost i svoj društveni položaj u zajednici, uopšte.
Reč Oxette je kovanica grčke reči OX što znači moć i francuske reči ETTE što je u prevodi žena.

Kolekcije
Oxette-ove kolekcije su kreacije koje uključuju nakit, satove i dodatke, koji su pažljivo dizajnirani da bi se postigla ravnoteža između današnjih globalnih trendova i umetnosti.

Sopstvene poslovnice

3

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

250

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

 • Podrška u selekciji lokacije i opremanju radnje
 • Početna obuka radnika - upoznavanje sa brendom i edukacija o metodama prodaje nakita
 • Marketing podrška
 • Podrska i savetovanje u poslovanju - u svim segmentima
 • Ekskluzivnost rada na dogovorenoj teritoriji
 • Jedinstveni vizuelni identiet u svim elementima

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

Investicija u uređenje i opremanje lokala varira, zavisno od internog dogovora.


OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

 • Lokal mora biti na atraktivnoj lokaciji, ili ostvro u šoping mall-u, veličine od 20 do 30 m2
 • Za korner franšizu je neophodno mesto u postojećem prodajnom prostoru ili hotelu
 • Korner je pogodan za prodavnice satova, nakita, garderobe i modnih dodataka.
 • Lokal i korner se opremaju po Oxette standardima.
 • Primalac franšize mora imati registrovano pravno lice (preduzetnik) ili d.o.o.

INFORMACIJE O DAVAOCU

Glamar doo

Jurija Gagarina 105, Beograd

+389 78 230979

contact@glamar.rs

www.oxette.com

Kontakt osoba za kandidate

Magda Molovska

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Oxette. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

PROFIT franchise services, deo grupacije PROFIT system (PROFIT sp. z.o.o.) kao izdavač Franchising.rs vas obaveštava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forme). Sve informacije unešene u kontakt formu šalju se e-mailo-om organizatoru franšiznog (partnerskog) sistema, kako je naveden u Katalogu. Sistem koji prima poslate podatke će ih koristiti za pružanje više informacija o sopstvenom poslovanju. Slanje bilo kojih ličnih podataka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih ličnih podataka.