Prijava kandidata

Registar je namenjen preduzetnicima koji žele da započnu ili prošire sopstveni posao. Dokazana je činjenica da je kupovina franšize (franšiznog paketa) jedan od najuspešnijih poslovnih modela koji znatno uvećava verovatnoću poslovnog uspeha. Stoga zainteresovani za kupovinu franšize (tzv. primaoci franšize) mogu da se prijave u registar franšiza – i to tako što će popuniti upitnik ispod.

Spajanje davalaca i primalaca franšize

Katalog franšiza i partnerskih sistema predstavlja sam po sebi 50 ideja za posao. Mnogo više informacija o modelima i principima saradnje dobićete direktno kroz kontakt sa predstavljenim kompanijamadavocima franšize iz kataloga. Ali ako Vam se trenutno nijedna od predstavljenih kompanija ne čini kao najbolji izbor, preporučujemo da se upišete u registar franšiza. Tako će svi davaoci franšize koji, na bilo koji način, sarađuju sa Franchising.rs (ili „sestrinskim portalima” PROFIT system-a širom Evrope) moći da Vam pošalju sopstvene predloge, odnosno ponude, putem e-maila ili poštom. Molimo Vas da popunite upitnik što preciznije – tako da ponude koje budete dobijali budu što više u skladu sa Vašim potrebama. Takođe, zahvaljujući činjenici da smo deo grupe PROFIT system, dobijaćete i ponude od kompanija davalaca franšiza koje svoje franšizne sisteme još uvek nisu pokrenule u Srbiji, odnosno regiji. Napominjemo da su polja označena crvenom zvezdicom (*) obavezna!

Lični podaci
Ime i prezime *
Kontakt telefon *
E-mail *
Region *
Dodatne informacije
Željena delatnost (možete navesti i više njih) *
  • Trgovina  • UslugeIznos planiranih sredstava za investiranje *
Da li ste vlasnik firme? *
If you see this, leave this form field blank

PROFIT franchise services d.o.o. izjavljuje da će prikupljene lične podatke iskoristiti isključivo za kreiranje detaljne baze podataka o licima zainteresovanim da postanu primaoci franšiza. Lični podaci biće korišćeni isključivo od strane PROFIT franchise services d.o.o. kao i drugih delova poslovnog sistema PROFIT system (Poljska, Češka, Ukrajina, Mađarska i Rumunija), kao i partnerskih kompanija zainteresovanih da se obrate potencijalnim primaocima franšize. Takođe, naglašavamo da možete da vršite proveru i ispravku ličnih podataka u našim bazama podataka. Prikazivanje podataka je dobrovoljno.

Izjavljujem da sam punoletan/a i da moje lične podatke PROFIT franchise services d.o.o. može davati drugim pravnim subjektima unutar, kao i van granica Srbije. Istovremeno izjavljujem i da mi je poznato da će moji lični podaci biti predmet obrade. Saglasan sam i da mi PROFIT franchise services d.o.o. može slati i dodatne materijale u vezi sa franšiznim poslovanjem.

Želim da se pretplatim na dvomesečni newsletter Franchising.rs portala, koji, između ostalog, sadrži vesti o aktuelnim franšizama i novinama u katalogu franšiza.

želite više?

newsletter Franchising.rs

If you see this, leave this form field blank