vesti

gastronomija i ugostiteljstvo | 02.06.2021.

Kad kafa postane više od užitka

Franšizni lanac Meron namerava da proširi svoj koncept kafeterija u sve zemlje Evropske unije. Otvoreni su za saradnju i s preduzetnicima iz Hrvatske i Slovenije.

edukativne usluge | 31.05.2021.

Gradimo bolju budućnost

„Svako ko prepozna lepotu naše edukativne misije, kvalifikovan je za primaoca franšize Young Engineers“, kaže osnivač ovog američkog edukativnog koncepta Amir Asor

gastronomija i ugostiteljstvo | 26.05.2021.

Franšiza za restoran zdrave hrane

Fitbar, jedinstveni koncept restorana zdrave hrane, ove godine proslavlja deceniju poslovanja. Nakon što su otvorili tri restorana u Beogradu i stekli dragoceno iskustvo, odlučili su da ponude franšizu. Prva je otvorena u Mostaru.

gastronomija i ugostiteljstvo | 24.05.2021.

Slatki biznis s krofnama

Franšizni sistem Donuterie zainteresovan je da mrežu svojih poslastičarnica razvije i na tržištu Hrvatske. Koliko treba uložiti u ovu franšizu?

usluge za individualne klijente | 20.05.2021.

Zdrava poslovna priča

Osobe sklone alternativnoj medicini bili bi idealni primaoci franšize centra za biorezonancu Valera Vita. Koje bi sve još uslove trebalo da ispune ako žele da otvore i vode franšizni centar pod ovim brendom?

edukativne usluge | 14.05.2021.

Obrazovanje za generacije koje dolaze

Međunarodni franšizni koncept Young Engineers nudi vanškolske aktivnosti za decu iz oblasti nauke i inženjerskih veština. Ko bi bio idealan partner za ovu franšizu i kako otvoriti školu u Srbiji?

lepota i fitnes | 13.05.2021.

Na uzlaznoj putanji

„Uprkos pandemiji i vanrednim okolnostima, DepilConcept beleži konstantan rast broja klijenata i prometa. To pokazuje da je ovo dobro organizovana franšiza, snažan i kvalitetan brend“, poručuju primaoci master franšize zaduženi za razvoj u Srbiji

gastronomija i ugostiteljstvo | 11.05.2021.

Jubilarno u Beogradu

McDonald’s je otvorio dvadeseti restoran u Beogradu, a trideset prvi u Srbiji.

svet | 07.05.2021.

U susret sajmovima franšiza

Dva najveća međunarodna sajma franšiza u Evropi potvrdila su „povratak u igru“ i objavila datume održavanja za ovu godinu.

usluge za individualne klijente | 28.04.2021.

Šansa u čudesnom svetu muzeja

Želeli su da ponude jedinstveno iskustvo koje će spojiti zabavu i edukaciju i privući posetioce svih uzrasta. „Muzej čula“ je za kratko vreme postao nezaobilazna atrakcija, i naveo osnivače da sada ponude i – franšizu.

edukativne usluge | 26.04.2021.

Kanadsko obrazovanje i na Balkanu

„Podrška koju dobijamo, i na koju ćemo uvek moći da računamo, ključna je u franšiznoj saradnji i objašnjava svetski uspeh Maple Bear-a“, navodi Ljiljana Nikolova zašto se odlučila za franšizu ovog obrazovnog sistema

edukativne usluge | 19.04.2021.

Umrežavanje Evrope

Poljska škola programiranja za odrasle Coders Lab otvorena je u dve nove evropske zemlje, a na snazi su i nove povoljnosti za potencijalne partnere iz regije.

usluge za individualne klijente | 16.04.2021.

Franšiza za svet modernih berberina

Tržište brijačnica konstantno raste, a oni koji žele da pokrenu biznis u ovoj oblasti sada mogu da razmisle i o uzimanju franšize. Barbershop Mr. Razor iz Zadra pruža priliku preduzetnim ljudima širom regiona.

gastronomija i ugostiteljstvo | 14.04.2021.

Ukusi mora u franšizi

Spojili su ljubav prema ribi, moru i gastronomiji i pokrenuli ulični riblji bar Tunaholic. Ovaj gastro kutak, osmišljen do najsitnijih detalja, brzo je razvio i ponudio franšizu. Koje uslove treba da ispune potencijalni franšizni partneri Tunaholic-a?

gastronomija i ugostiteljstvo | 09.04.2021.

CHIPAS stiže u Visoko

Prva franšizna jedinica u Bosni i Hercegovini sarajevskog restorana CHIPAS otvara se u Visokom.

gastronomija i ugostiteljstvo | 30.03.2021.

Suši i za preduzetne Slavonce

Pandemija nije usporila razvoj mreže Sushi by A's-a, koncepta za pripremu i prodaju sušija „to go“. Prva prodajna jedinica je nedavno otvorena u regiji Slavonije, a kako nalaže koncept kompanije, poslovanje će nakon uhodavanja preuzeti primalac franšize.

edukativne usluge | 24.03.2021.

Novo tržište za „Školu brzog čitanja“

„Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ ulazi na tržište Mađarske – potpisan je ugovor sa primaocem master franšize, a prva škola će početi s radom u septembru.

usluge za individualne klijente | 22.03.2021.

Preko franšize u svet gejminga

Voditi „esports arenu“ može biti dobra poslovna prilika, pogotovo ako se uzima franšiza dokazanog koncepta. Šta nudi sistem Friendly Fire i koje uslove treba da ispune potencijalni primaoci ove franšize, otkriva vlasnik koncepta David Kosir.

istraživanja tržišta | 19.03.2021.

Najviše franšiznih sistema iz SAD

U Srbiji su na kraju 2020. poslovala ukupno 163 inostrana franšizna sistema iz 39 zemalja, od čega najveći broj potiče iz Sjedinjenih Američkih Država.

edukativne usluge | 16.03.2021.

Promene ne utiču na razvoj

Kako se način rada prilagođavao uslovima pandemije te na kakvu su podršku mogli računati brojni primaoci franšize, odgovara Radoslav Kuleša, suosnivač škole programiranja za decu Coding Giants

  prvi
  prethodni
4
5
7
8
sledeći  
poslednji