poslovne usluge

poslovne usluge | 16.12.2021.

Šansa uprkos izazovima

„Srpska preduzeća imaju šansu u Kini, a mi im možemo pomoći da se na najbolji mogući način predstave i povežu s kineskim preduzetnicima“, kaže Tomislav Despić, direktor kancelarije za Istočnu Evropu kompanije ToJoy.

„Srpska preduzeća imaju šansu u Kini, a mi im možemo pomoći da se na najbolji mogući način predstave i povežu s kineskim preduzetnicima“, kaže Tomislav Despić, direktor kancelarije za Istočnu Evropu kompanije ToJoy.

poslovne usluge | 17.12.2020.

Bezbednost u temelju franšize

Iz Amerike na tržišta ovog regiona stiže Signal 88 Security, franšizni sistem specijalizovan za usluge obezbeđenja. Ko može biti primalac ove franšize?

poslovne usluge | 28.10.2020.

Put do globalnog brenda

Šta su poslovni ciljevi ProfitApp-a, koja su tržišta otvorili, kakav profil primalaca franšize traže i šta očekuju u narednim godinama, otkriva franšizni menadžer kompanije Marko Mirović

poslovne usluge | 03.07.2020.

Prevođenje u svetu franšizinga

Slovenačka prevodilačka agencija K&J Translations posluje na osam stranih tržišta i ima franšize u četiri zemlje. Ko su poželjni franšizni partneri i koja tržišta su u fokusu za dalji franšizni razvoj?

poslovne usluge | 30.01.2020.

Uspostavljanje dobre prakse

Flash Europe, evropski lider u pružanju usluga premijum transporta, nastavlja franšizno širenje, a od ove godine uvodi i praksu godišnjih skupova franšizne mreže.

poslovne usluge | 12.12.2019.

Tri prijatelja, dva vozila i tri rute

Da bi do aerodroma stigli lako i komforno, morali su pokrenuti sopstveni biznis. Tako je nastao GoOpti, kompanija specijalizovana za putnički prevoz, koja danas svoje usluge nudi u pet zemalja i namerava da franšiznu mrežu proširi i van ovog regiona.

poslovne usluge | 08.11.2019.

Aplikacijom do profita

ProfitApp International, vlasnik istoimene aplikacije u čijoj je osnovi program lojalnosti koji povezuje kompanije iz različitih branši i kupce, prva je crnogorska franšiza koja je započela ekspanziju u regionu.

poslovne usluge | 26.09.2019.

Sigurnost uz iskusnog partnera

Signal 88 Security ima više od 350 franšiznih poslovnica, uglavnom u zemljama engleskog govornog područja. Dalji razvoj franšizne mreže sada, pak, kreće od Mađarske.

poslovne usluge | 21.06.2019.

Hitni transport brzo raste

Flash Europe, evropski lider u pružanju profesionalnih usluga hitnog transporta, pokreće franšizni program u ovom regionu. Ko može postati primalac franšize i šta se očekuje od partnera, otkriva franšizni menadžer Frank van Dorn

poslovne usluge | 17.06.2019.

Mikrologistika nadohvat ruke

Mail Boxes Etc. pruža preduzećima niz logističkih usluga. Poslovanje širi pomoću franšize i na taj način je prisutan i u Hrvatskoj. U narednom periodu planiraju širenje mreže i u ostatku Adriatik regiona.

poslovne usluge | 06.05.2019.

Poslovna prilika na tržištu hitnog prevoza

Flash, evropski lider u pružanju profesionalnih usluga hitnog transporta, pokreće novi franšizni program. Cilj – proširenje mreže prevoznika i partnera širom Evrope. Primaoce franšize traže i u zemljama ovog regiona.

poslovne usluge | 08.04.2019.

Bez „reklama sa naslovnih strana“

Tek što su najavili širenje na inostranim tržištima, španski advertajzing sistem Grupo Overnews odustaje od internacionalnog franšizinga.

poslovne usluge | 30.03.2019.

Zadovoljni i klijenti i zaposleni

Kako preduzetnici mogu da automatizuju i digitalizuju svoj biznis? Vlasnicima biznisa iz Hrvatske digitalna platforma UDS pruža niz rešenja, a onima koji tek razmišljaju o preduzetništvu – mogućnost kupovine franšize.

poslovne usluge | 25.01.2019.

Reklama s naslovnih strana

Razne stvari mogu da posluže kao „prostor za reklamu“, potrebno je samo malo kreativnosti – kažu u španskoj kompaniji Grupo Overnews, koja odnedavno nudi franšizu i preduzetnima iz ovog regiona.

poslovne usluge | 24.07.2018.

Bartercard stiže u Evropu

Najveći svetski B2B operater za trgovinsku razmenu bez novca nedavno je počeo poslovanje u Francuskoj kao franšiza. Za australijski Bartercard ovo je drugo evropsko tržište, a planirano je dalje širenje.

poslovne usluge | 04.06.2018.

Razmena iskustva na „šoljici kafe“

Business Café, hrvatski koncept baziran na ideji da se mali preduzetnici okupljaju i razmenjuju iskustva na organizovanim događajima, započeo je nedavno poslovanje i u Austriji.

poslovne usluge | 30.05.2018.

Uz partnere i Orion raste

Koje su novine u partnerskoj mreži Orion Telekoma, zašto su povećali stimulacije za partnere te koji su problemi, a koje prednosti širenja prodaje preko partnerske mreže, govori Miloš Arambašić

poslovne usluge | 09.03.2018.

ERA u vrhu svetskih franšiza

Britanski Expense Reduction Analysts je nedavno ovenčan titulom najbolje svetske franšize iz oblasti biznisa. Posao žele da razvijaju i u ovom regionu.

poslovne usluge | 28.12.2017.

Od usputnog posla do ozbiljne zarade

Zoran Nikolić i Saša Vulić iz Kovina su pre sedam godina postali partneri Orion telekoma. Danas su među nekoliko najboljih u mreži partnera te telekomunikacione kompanije.

2
3