usluge za individualne klijente

usluge za individualne klijente | 07.11.2023.

Pametno ulaganje u koncept budućnosti

Šta je potrebno i ko može postati primalac franšize centra za neurometrijsko testiranje Verbatoria, otkriva Kenan Begić, suvlasnik kompanije Solution Lab

Šta je potrebno i ko može postati primalac franšize centra za neurometrijsko testiranje Verbatoria, otkriva Kenan Begić, suvlasnik kompanije Solution Lab

usluge za individualne klijente | 09.05.2022.

Novi svet dečije zabave

KiDS Escape Room je vrlo brzo postao najtraženije mesto za dečije proslave rođendana u Rijeci. Da li je ovo dobra poslovna prilika i za preduzetne iz drugih gradova regiona i šta je potrebno za uzimanje franšize?

usluge za individualne klijente | 15.04.2022.

Osnažite talente, pobedite slabosti

Pod imenom Verbatoria u više od 20 zemalja posluju centri za neurometrijsko testiranje i analizu urođenih talenata pojedinca. Ovaj sistem prisutan je i na ovim prostorima i nudi franšizu. Ko su poželjni primaoci ove franšize?

usluge za individualne klijente | 23.02.2022.

Ojačavanje pozicije

Master franšizu rentakar kompanije Carwiz za tržište Hrvatske kupila je kompanija ABmobil rent.

usluge za individualne klijente | 14.09.2021.

Pun potencijal nakon pandemije

Pandemija jeste usporila, ali nije zaustavila tempo širenja franšiznog lanca samouslužnih perionica veša LG Laundry Lounge. Šta se promenilo te na šta sada mogu računati primaoci ove franšize?

usluge za individualne klijente | 20.05.2021.

Zdrava poslovna priča

Osobe sklone alternativnoj medicini bili bi idealni primaoci franšize centra za biorezonancu Valera Vita. Koje bi sve još uslove trebalo da ispune ako žele da otvore i vode franšizni centar pod ovim brendom?

usluge za individualne klijente | 28.04.2021.

Šansa u čudesnom svetu muzeja

Želeli su da ponude jedinstveno iskustvo koje će spojiti zabavu i edukaciju i privući posetioce svih uzrasta. „Muzej čula“ je za kratko vreme postao nezaobilazna atrakcija, i naveo osnivače da sada ponude i – franšizu.

usluge za individualne klijente | 16.04.2021.

Franšiza za svet modernih berberina

Tržište brijačnica konstantno raste, a oni koji žele da pokrenu biznis u ovoj oblasti sada mogu da razmisle i o uzimanju franšize. Barbershop Mr. Razor iz Zadra pruža priliku preduzetnim ljudima širom regiona.

usluge za individualne klijente | 22.03.2021.

Preko franšize u svet gejminga

Voditi „esports arenu“ može biti dobra poslovna prilika, pogotovo ako se uzima franšiza dokazanog koncepta. Šta nudi sistem Friendly Fire i koje uslove treba da ispune potencijalni primaoci ove franšize, otkriva vlasnik koncepta David Kosir.

usluge za individualne klijente | 24.11.2020.

Profesionalna usluga na mreži

Onlajn platforma Qjob pomaže u povezivanju raznih firmi i pružalaca usluga s potencijalnim klijentima. Kompanija namerava da posao razvije i u Srbiji. Ko može da dobije licencu?

usluge za individualne klijente | 22.10.2020.

Sport i biznis

Malo je kompanija koje su specijalizovane za izgradnju i rekonstruciju sportskih terena, a još manje onih koje, uz to, daju franšizu. Kompanija Inteko, osim što je jedna od najrespektabilnijih u ovoj oblasti, planira da razvije mrežu franšiznih partnera i tako odgovori na sve veću potražnju za sportskim podlogama.

usluge za individualne klijente | 27.07.2020.

Perionica veša kao siguran biznis

LG Laundry Lounge, lanac samouslužnih perionica veša, uskoro će dobiti nove franšizne jedinice u Ljubljani, Pragu i Skoplju. Davalac franšize, uz to, savetuje svoje primaoce da se u vreme COVIDa-19 obavezno pridržavaju i određenih pravila.

usluge za individualne klijente | 12.02.2020.

Nove perionice na franšiznoj mapi

Mreža samouslužnih perionica veša LG Laundry Lounge se širi u Hrvatskoj. Nova franšizna jedinica otvorena je u Kastavu nadomak Rijeke.

usluge za individualne klijente | 20.11.2019.

„Magija“ se radom stvara

Carwiz, rent-a-car franšizni sistem iz Hrvatske, nastavlja da širi mrežu na nekoliko kontinenata. Otkrivaju nam kako su uredili franšizni sistem te šta je potrebno ako krećete „u pohod“ na tržišta sveta.

usluge za individualne klijente | 01.10.2019.

Dobar biznis u perionicama veša

LG Laundry Lounge, samouslužne perionice koje pružaju usluge pranja, sušenja i peglanja veša, šire svoju mrežu u Hrvatskoj, a najavljuju i ulazak na novo tržište.

usluge za individualne klijente | 05.05.2019.

Preko partnera do Evrope

Kompanija CarGo Technologies, vlasnik aplikacije za naručivanje vožnje CarGo, proširila je poslovanje i van Srbije. Aplikaciju sada koriste i građani Ciriha i Beča.

usluge za individualne klijente | 25.02.2019.

Magija rent-a-car biznisa

Carwiz je hrvatska rent-a-car kuća koja je za manje od dve godine poslovanja uspela da potpiše franšizne ugovore za sedam tržišta.

usluge za individualne klijente | 05.12.2018.

Kad je pomoć najpotrebnija

Agnješka Vojevoda iz Poljske pronašla je ideju za pokretanje sopstvenog posla na Sajmu franšiza u Varšavi. Već godinu dana je vlasnik centra za pomoć ženama „Žena i razvod“. Zašto se odlučila za ovu franšizu?

usluge za individualne klijente | 26.09.2018.

Samouslužno pranje, kao svuda u svetu

Otvorena prva franšizna LG Laundry Lounge perionica u Beogradu. Potencijal za širenje mreže postoji i u drugim gradovima Srbije.

2
3